MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI AYDIN'DAN DOMATES SERALARINA TAM PUAN

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof.

26.09.2022

TÜRKİYE'NİN EN UCUZ DOMATESİNİ ÜRETİYORUZ!

Aziziye Belediyesi’nin üretimini Jeotermal Destekli Seralarda yaptığı Ilıca Domatesi, piyasalara renk katmaya devam ediyor.

19.09.2022

TARIM KREDİ KURMAYLARINDAN AZİZİYE'NİN SERALARINA TAM PUAN

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri’nin yöneticilerinden oluşan kurmay kadrosu, Aziziye Belediyesi’nin Jeotermal Destekli Domates Seralarına hayran kaldı.

08.09.2022

ILICA DOMATESİ MARKETLERDEKİ YERİNİ ALDI

Aziziye Belediyesi’nin Jeotermal Destekli Seralarda ürettiği Ilıca Domatesi, raflardaki yerini aldı.

12.08.2022

AZİZİYE'NİN YÜZME KURSLARINA BÜYÜK İLGİ

Aziziye Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda ücretsiz yüzme kursları başladı.

09.08.2022

YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZUMUZA GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Aziziye Belediyesi’nin Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, düzenlenen görkemli bir törenle hizmete açıldı.

02.08.2022

ILICA DOMATESİNİN İLK HASADINI BAKAN VARANK YAPTI

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Aziziye Belediyesi’nin domates üretimi yaptığı Biyokütle Enerji Destekli Jeotermal Domates Seraları’na tam not verdi.

22.07.2022

BAŞKAN ORHAN'DAN 15 TEMMUZ MESAJI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “15 Temmuz, milli duruşumuzun ve direncimizin, milli imanımızın, beka ve haysiyetimizin ikamet adresidir” dedi.

15.07.2022

AZİZİYE'DE MUHTARLAR ZİRVESİ

Erzurum’un Aziziye ilçesinde muhtarların katılımıyla istişare toplantısı düzenlendi.

27.06.2022

AZİZİYE'NİN YATIRIMLARINA VALİ MEMİŞ'TEN TAM NOT

Erzurum Valisi Okay Memiş, Aziziye Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Termal Aqupark ve Termal Destekli Domates Seralarını gezdi.

23.06.2022