ANAOKULU ÖĞRETMENİNDEN ALKIŞLANACAK UYGULAMA

Anaokulu öğretmeninden alkışlanacak uygulama -Başkan Orhan; Eğitim projelerine sonuna kadar destekçi olacağız Aziziye İlçesi’ne bağlı Alaca Mahallesi Yunus Emre Yücelik İlkokulu, öğretmen Fatma Nur Avcı’nın hünerli elleriyle yeniden hayat buldu.

10.08.2020

AZİZİYE’DE ASFALT ATAĞI

AZİZİYE’DE ASFALT ATAĞI-YENİ İMAR YOLLARI ASFALT İLE TANIŞIYOR-BAŞKAN ORHAN; 10 BİN TON ASFALT KAPLAMA YAPACAĞIZAziziye Belediyesi tarafından yeni hizmet sezonu ile birlikte ilçe sınırları dahilinde 10 bin ton asfalt kaplamanın yapılacağı açıklandı.

06.08.2020

AZİZİYE’DE YATIRIM YAĞMURU

AZİZİYE’DE YATIRIM YAĞMURU -BAŞKAN ORHAN; AZİZİYE’DE YÜZYILIN YATIRIMLARI YAPILACAK Aziziye Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde başta Ilıca Mahallesi olmak üzere ilçe sınırları adeta yatırım yağmuruna tutuldu.

05.08.2020

BAŞKAN ORHAN’DAN KURBAN BAYRAMI KUTLAMASI

BAŞKAN ORHAN’DAN KURBAN BAYRAMI KUTLAMASI- BAŞKAN ORHAN; DAHA COŞKULU VE SAĞLIKLI BAYRAMLAR BİZİ BEKLİYOR-KURBAN POŞETLERİ VE KURBAN REHBERİ DAĞITILDIAziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Kurban Bayramı münasebetiyle yazılı bir mesaj yayımladı.

31.07.2020

AZİZİYE’DE ENGELLİ VE KİMSESİZ VATANDAŞLARA ÖZEL KUAFÖRLÜK HİZMETİ

AZİZİYE’DE ENGELLİ VE KİMSESİZ VATANDAŞLARA ÖZEL KUAFÖRLÜK HİZMETİ-BAŞKAN ORHAN; ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZA POZİTİF AYRIMCILIK GÖZETİYORUZAziziye Belediyesi sosyal belediyecilik hizmetlerinde dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

23.07.2020

BAŞKAN ORHAN’DAN ERZURUM KONGRESİ MESAJI

BAŞKAN ORHAN’DAN ERZURUM KONGRESİ MESAJI -BAŞKAN ORHAN; CUMHURİYETİN TEMELLERİ ERZURUM’DA ATILDI Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 23 Temmuz Erzurum Kongresi’nin 101.

22.07.2020

ILICA’DA KÖKLÜ DÖNÜŞÜM

ILICA’DA KÖKLÜ DÖNÜŞÜM-BAŞKAN ORHAN; AZİZİYE YATIRIMLARIN EN İYİSİNİ HAK EDİYORAziziye Belediyesi yaz aylarıyla birlikte Ilıca Mahallesi’nde başlattığı dönüşüm çalışmalarını devam ettiriyor.

16.07.2020

AZİZİYE’DE BARAKA OPERASYONU

BAŞKAN ORHAN; ÇİRKİN YAPILARA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ Aziziye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe sınırları dahilinde izinsiz yapılaşmanın önüne geçmek için seferberlik başlatıldı.

09.07.2020

BAŞKAN ORHAN’DAN ESNAFA PANDEMİ TEŞEKKÜRÜ

BAŞKAN ORHAN’DAN ESNAFA PANDEMİ TEŞEKKÜRÜ -BAŞKAN ORHAN; ESNAFIMIZIN SABIR VE METANETİ GURUR VERİCİ Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçe sınırları içinde faaliyet gösteren esnafı tek tek ziyaret etti.

01.07.2020

MİNİK KEDİLER İÇİN İŞ MAKİNELERİ DURDU

KEDİ YAVRULARINA KUCAK AÇTILAR -MİNİK KEDİLER İÇİN İŞ MAKİNELERİ DURDU Aziziye Belediyesi tarafından Kentsel Dönüşüm çalışmalarının yapıldığı Gezköy mevkiinde yıkım esnasında metruk bir evde kedi yavrularının görülmesi üzerine hafriyat çalışmaları 5 gün süreyle durduruldu.

29.06.2020