AZİZİYE BELEDİYESİ BAYRAMA HAZIR

Aziziye Belediyesi kurban bayramı öncesi tüm tedbirlerini aldı. İlçede kurban kesim alanlarını belirleyen belediye, hazırladığı uyarı afişleri ve broşürlerle vatandaşları bilgilendirirken, bayram namazından sonra da camilerde kurban poşeti dağıtımı gerçekleştirilecek.

Bayram süresince 10 araç ve 50 kişilik ekiple, çift vardiyalı bir şekilde çalışacak olan belediye, vatandaşın huzurlu ve güvenli bir ortamda kurban bayramını idrak etmeleri için tüm imkanlarını seferber etti. Belediye zabıta ekipleri, bayram süresince denetimlerini sıklaştırarak, belirlenen alanlar dışında kesim yapanlara cezai işlem uygulayacak. Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü bayram öncesinden başlayarak genel temizlik çalışmasının yanısıra, bayram süresince kesim alanlarında meydana gelecek koku ve kirliliği önleyecek tedbirler alarak, çöp konteynırlarında ilaçlama çalışması yaptı.

HUZURLU BİR BAYRAM İÇİN TÜM TEDBİRLER ALINDI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçe halkının sağlıklı ve hijyenik bir ortamda kurbanlarını kesmeleri ve huzur içerisinde bir bayram geçirmeleri için tüm tedbirlerin alındığını söyledi. Halka hizmet sevdasıyla yola çıktıklarını hatırlatan Başkan Orhan, “Paylaşım ve dayanışmanın en yoğun şekilde yaşandığı mübarek Kurban Bayramı’nı hemşehrilerimizin huzurlu bir şekilde idrak etmeleri için tüm imkanlarımızı seferber etmiş bulunuyoruz. Ekiplerimiz başta temizlik olmak üzere, hemşehrilerimizin rahatı ve huzuru için her türlü tedbiri almış durumda. İnşallah birlik ve beraberliğimizin en yoğun şekilde yaşanacağı bir Kurban Bayramını daha sağlıklı ve güvenli bir ortamda idrak edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

BAYRAM, PAYLAŞMAKTIR

Açıklamasında halkın Kurban Bayramını da kutlayan Başkan Orhan, "Millet olmayı, kardeşliği, dayanışmayı, paylaşmayı, aynı ruh ve gönül ikliminde yaşamanın anlamını şüphesiz en çok bayram günlerinde hissederiz. Yardımlaşma ve dayanışmanın önem kazandığı bayramların birlik, beraberlik ve birleştirici özelliklerini vurgulamak suretiyle, değerli hemşehrilerimizin mübarek kurban bayramını kutluyor, başta Arakan olmak üzere tüm dünyada ve islam coğrafyasındaki zulmün sona ermesine vesile olması dileklerimle, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir bayram temenni ediyorum.” dedi.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.