İL BAŞKANI ÖZ’DEN BAŞKAN ORHAN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Bazı il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte belediyeye gelen Öz, Başkan Orhan ile bir süre sohbet etti.

AZİZİYE REKOR KIRDI

Aziziye’nin halk oylamasında yüzde 82,22 ile merkez ilçeler arasında rekoru elinde bulundurup, il ortalamasının da çok üzerinde oy aldığını hatırlatan İl Başkanı Öz, bu başarıda pay sahibi olan Başkan Orhan’ı, ilçe başkanını, teşkilatını, kadın ve gençlik kolları ile mahalle temsilcilerini tebrik etti. Halk oylamasında Aziziye’nin müthiş bir başarı ortaya koyduğunun altını çizen Başkan Öz, “Türkiye üzerinde hain emeller besleyen şer odaklarının hayır cephesinde birleşmesine rağmen, aziz milletimiz ve değerli hemşehrilerimiz güven, huzur ve istikrardan yana tavır koydu. Kazanan ülkemiz oldu ve inşallah rekor kıran illerin başında gelen Erzurum’umuz olacak.” dedi.

BELEDİYELERİMİZE DAHA ÇOK SORUMLULUK DÜŞÜYOR

Bu noktadan sonra artık belediyelere önemli görevler düştüğüne vurgu yapan Başkan Mehmet Emin Öz, “Halkımız huzur, güven, istikrar ve hizmetten yana tavır koydu. Bundan sonra bize düşen görev geçmişte olduğu gibi daha çok hizmete odaklanmak, daha çok vatandaşa ulaşmak olacaktır. Bu bağlamda belediyelerimizin özverili bir şekilde çalıştıklarını, ak belediyeciliğin yüklediği vizyon doğrultusunda çok önemli hizmetler sunduklarını biliyoruz. Bundan sonra da aynı hizmet vizyonu doğrultusunda şehrimizin ve ilçelerimizin kalkınması, gelişmesi ve güzelleşmesi noktasında güzel hizmetler gerçekleştireceğine inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

ORHAN: TÜM HEMŞEHRİLERİME MİNNETTARIM

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan da, İl Başkanı Mehmet Emin Öz ve yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkür etti. İlçede başta teşkilat mensupları olmak üzere, kadın kolları, gençlik kolları, mahalle temsilcileri ve ak davanın her bir neferi ile uyum içerisinde çalıştıklarına vurgu yapan Başkan Orhan, halk oylaması sonucunda elde edilen başarının, birliğin, beraberliğin ve dava şuurunun sonucu olduğuna dikkat çekti. Halk oylaması sürecinde ulaşılmadık vatandaş, sıkılmadık el bırakmadıklarına işaret eden Başkan Orhan, “Teşkilatımızla birlikte, Dadaşkent ve Ilıca’nın yanısıra 69 mahallemizi karış karış gezdik. Gittiğimiz her köyde, her mahallede vatandaşlarımız bizi bağrına bastı. Bu başarıda teşkilatımızın yasınıra, ak davaya gönül vermiş, hizmet ve istikrardan yana tavır koymuş her bir hemşehrimizin katkısı ve emeği büyüktür. Yüzde 82,22 evet veren hemşehrilerime de yüzde 17,78 hayır veren hemşehrilerime de teşekkür ediyorum. Hizmette bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ayrım yapmadan yolumuza devam edecek, her bir hemşehrimizi sevgiyle, muhabbetle kucaklamayı sürdüreceğiz.” diye konuştu.

İl Başkanı Mehmet Emin Öz ve teşkilat mensuplarına yapılan ve planlanan projeler hakkında da bilgi veren Başkan Orhan, Kuran-ı Kerim hediye ederek uğurladı.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.