BAŞKAN ORHAN, ŞAMPİYON GÜREŞÇİYİ AĞIRLADI

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Gençlikspor Kulübü’nün güreşçisi olan Ertürk, antrenör ve kulüp yöneticileri ile birlikte belediyeye geldi. Milli Güreşçi Murat Ertürk’ü başarısından dolayı kutlayan Başkan Orhan, “Ay-yıldız bayrağımızı uluslararası arenada dalgalandırarak göğsümüzü kabartan Murat Ertürk kardeşimizi ve bu başarıda pay sahibi olan antrenör ve yöneticilerini tebrik ediyorum.” dedi.

Murat Ertürk’ün elde ettiği başarının Erzurum ve Türkiye için gurur vesilesi olduğuna işaret eden Başkan Orhan, “Bu gururda pay sahibi olan başta Murat Ertürk kardeşimiz olmak üzere, emeği geçenlere minnettarız. Şehrimizdeki sporcuların ulusal ve uluslararası platformlarda elde ettiği başarılar, şüphesiz bu ülkenin her vatandaşının, her bir ferdinin ve ay yıldız bayrağa gönül vermiş her bir vatan sevdalısının göğsünü kabartmıştır. Ülkemize bu gururu, bu coşkuyu yaşatan ve ay yıldızlı bayrağımızı Avrupa’da zirveye taşıyan Murat Ertürk’e Aziziyeli hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Murat Ertürk’ün bu başarısının başlangıç olduğuna inandığını kaydeden Başkan Orhan, yaşı çok genç olan milli güreşçiden Dünya ve olimpiyat şampiyonluğu beklediklerini de sözlerine ekledi. 

Avrupa fatihi milli güreşçi Murat Ertürk de, güzel dilek ve temennileri için Başkan Orhan’a teşekkür etti. Daha önce dünya üçüncülüğünün bulunduğunu ve bu şampiyonluğun kendisi için de büyük onur ve gurur vesilesi olduğunun altını çizen Ertürk, “Uluslararası bir müsabakada ay-yıldız bayrak altıda milli marşımızı okutmak, her Türk vatandaşı gibi beni de inanılmaz mutlu etmiş ve gururlandırmıştır. Elbette elde ettiğimiz başarıda milletimizin duaları ve destekleri, hocalarımızın emeği ve büyüklerimizin katkısı büyüktür. Destek olan herkese teşekkür ediyorum. İnşallah hedefim, dünya ve olimpiyat şampiyonluğunu ülkeme ve şehrime getirmek.” ifadelerini kullandı.

Başkan Orhan, milli güreşçiyi altınla ödüllendirerek uğurladı.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.