AZİZİYE’DE ‘HALK OYLAMASI’ SEFERBERLİĞİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, halk oylaması çalışmalarına başladı. AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Gürbüz Keleş ve teşkilat mensuplarıyla birlikte mahalle statüsündeki köylere çıkarma yapan Başkan Orhan, hem mahalle sakinleriyle istişare ediyor, hem de Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında vatandaşları bilgilendiriyor.

Vatandaşların Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili yönelttiği soruları ve kafa karışıklıklarını gideren Başkan Orhan, İlçe Başkanı Keleş ile birlikte aydınlatıcı bilgiler vererek, yeni sistemi en ince ayrıntılarına varıncaya kadar anlatıyor. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin Türkiye’nin geldiği noktada artık olmazsa olmaz olduğuna işaret eden Başkan Orhan, “Daha güçlü bir Türkiye için, huzur için, güven için, istikrar ve istikbal için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi çok önemli. İnşallah Aziziyeli hemşehrilerimiz AK Parti’nin kurulduğu günden beri yapılan tüm seçimlerde olduğu gibi ve de özellikle 2014 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde olduğu gibi 16 Nisan halk oylamasında da kararını ‘evet’ten yana kullanacaktır. Biz bu konuda hemşehrilerimize, onların iradesine ve samimiyetine inanıyoruz, güveniyoruz.” dedi.

HALKIMIZ İLE EL VE GÖNÜL BİRLİĞİ İÇERİSİNDE OLDUK

Ağören, Söğütlü, Ömertepe, Yarımca, Adaçay ve Sakalıkesik’te halk toplantısı, merkezde ise esnaf gezisiyle çalışmalara başlayan Başkan Orhan, teşkilat mensuplarıyla birlikte 16 Nisan’a kadar 69 mahalle statüsündeki köy ile birlikte Dadaşkent ve Ilıca’yı karış karış gezeceklerini kaydetti. Ziyaretlerde köylere yaptıkları hizmetleri de kalem kalem anlatan Başkan Orhan, vatandaşların taleplerini ve beklentilerini de dinleyerek tek tek not alıyor. Seçildiği günden itibaren vatandaşla her zaman iç içe olduğuna işaret eden Başkan Orhan, “Biz halkımızla her zaman gönül birliği içerisinde olduk. Yoğun çalışma tempomuzdan fırsat buldukça halkımıza koştuk, sorunları dinledik, taleplerini aldık. İstişareyi ve diyaloğu hiçbir zaman koparmadık. Bugün geldiğimiz noktada üç yıllık görev süremizi geride bırakmaya hazırlanırken, halkımızla kurduğumuz el ve gönül birliği sayesinde önemli işler başardık. Elbette bunları yeterli görmüyoruz. İlçemiz için, hemşehrilerimiz için daha yapacağımız çok iş var. İnşallah huzurlu, güvenli ve istikrarlı bir Türkiye yolunda, biz de hemşehrilerimiz için çok önemli işlerin altına imza atacağız.” ifadelerini kullandı.

Başkan Orhan, program dahilinde 69 mahalle statüsündeki köyle birlikte, Dadaşkent ve Ilıca’yı da adım adım dolaşarak, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni tüm ayrıntılarıyla halka anlatacaklarını sözlerine ekledi.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.