AZİZİYE’NİN HER KÖŞESİNDE HİZMET VAR

Aziziye Belediyesi mahalle statüsündeki köyleri de çamurdan kurtarıyor. Bu çalışma sezonunu hizmet yılı ilan eden Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçenin her köşesinde hizmet rüzgarı estiriyor. Başkan Orhan, mahalle statüsündeki köylerin meydanları ile birlikte köy içi yollarını da ilmek ilmek kilitli taş ile işleyerek, vatandaşın ayağını toz ve çamurdan kurtarıyor.

Bu kapsamda, Atlıkonak, Beypınarı, Tebrizcik, Eskipolat ve Sorkunlu’da kilitli taş çalışmalarını tamamlayan belediye, Adaçay ve Emrecik Mahalleleri’nde de çalışmalarını sürdürürken, çalışma sezonu sonuna kadar beş köyün daha meydan ve yollarını kilitli taş ile işlemeyi hedefliyor.

BAŞKAN ORHAN YERİNDE İNCELİYOR

Çalışmaları zaman zaman ekibiyle birlikte yerinde inceleyen Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Dadaşkent ve Ilıca’nın yanısıra 69 mahalle statüsündeki köye de hizmet götürdüklerine vurgu yaparak, “1702 kilometrekare alana sahip ilçemizde hiçbir ayrım yapmadan, hizmeti vatandaşımızın eşiğine kadar götürmek için tüm imkanlarımızı seferber ederek var gücümüzle çalışıyoruz.” dedi. Bu çalışma sezonunda 15 mahalle statüsündeki köyün kilitli taş ile işleneceğini altını çizen Başkan Orhan, beş yıllık görev süresinin sonuna kadar tüm köyleri kilitli taş ile işleyerek toz ve çamurdan kurtarmayı amaçladıklarını kaydetti.

HEMŞEHRİLERİMİZİN TEVECCÜHÜNE LAYIK OLMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

İlçenin her köşesinde hizmet rüzgarı estirdiklerinin altını çizen Başkan Orhan, “Bir yandan ilçe merkezinde asfalt, yol, kaldırım, park ve bahçe düzenlemeleri ile yeni sosyal yaşam alanları inşa ederken, diğer yandan mahalle statüsündeki köylerimizde de hizmet rüzgarı estiriyoruz. Köy mahallelerimizin yollarını ve meydanlarını kilitli taş ile işlerken, ihtiyaca binaen de köykonağı-taziye evi, imam ve çoban evi gibi ihtiyaçların karşılanması noktasında çaba sarfediyoruz. Hedefimiz görev süremiz sonunda mahallesi, köyü, sokağı, caddesi ve 1702 kilometrekare alanıyla kalkınmış ve müreffeh bir Aziziye oluşturmak. Bu noktada ekibimizle birlikte gecemizi gündüzümüze katarak, tüm imkanlarımızı seferber etmiş durumdayız. Hemşehrilerimizin destek ve teveccühüne layık olmak bizim için büyük gurur vesilesi olacaktır.” ifadelerini kullandı.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.