BÖLGE ADLİYE MAHKEMESİ BAŞKANI ÇETİN’DEN BAŞKAN ORHAN’A ZİYARET

Bir süre önce Erzurum Bölge Adliye Mahkemesi Başkanlığı’na atanan Mustafa Çetin, Başkan Orhan’a iade-i ziyarette bulundu. Oldukça samimi bir atmosferde gerçekleştirilen ziyarette, Başkan Orhan, Mahkeme Başkanı Çetin ve Başsavcısı Bingül ile makamında bir süre görüştü.

Bölge Adliye Mahkemesi’nin Aziziye sınırları içerisinde yer almasının ilçe için çok büyük bir kazanım olduğunun altını çizen Başkan Orhan, “Erzurum’dan bölgeye hizmet veren mahkeme, Erzurum’un adalet şehri olması yolunda atılmış çok önemli bir adımdır. Sayın Mahkeme Başkanımıza ilimize ve ilçemize hoş geldiniz diyor, görevinde başarılar diliyorum.” dedi.

Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Mustafa Çetin de, sıcak ve samimi ilgisinden dolayı Başkan Orhan’a teşekkür ederek belediyeden ayrıldı.