AZİZİYE BELEDİYESİ VE ÖZEL SEKTÖR İŞBİRLİĞİYLE DADAŞKENT’E DEV YATIRIM

Aziziye Belediyesi, özel sektör işbirliğiyle ilçeye dev bir tesis kazandırdı. Dadaşkent’te belediyenin öncülüğünde, işadamı Mehmet Bora tarafından yapılan kompleks, düzenlenen görkemli bir törenle hizmete açıldı. 7 bin metrekare alan üzerine konuşlandırılmış sosyal tesiste, iki halı saha, hamam, yüzme havuzu, sauna, buhar banyosu, spa merkezi, fitness salonu ve düğün salonu bulunuyor.

Dadaşkent’te yapılan kompleksin açılışına, AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Eyüp Tavlaşoğlu, AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Gürbüz Keleş, İran İslam Cumhuriyeti Erzurum Başkonsolosu Hossein Ghasemi, belediye meclis üyeleri, AK Parti ilçe teşkilatı ile muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

TAŞKESENLİOĞLU: DEVLETİMİZİN KUDRETİ ŞEFKATİNDEN ÇOK DAHA FAZLA…

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, Türkiye‘de yaşanan terör olaylarına vurgu yaparak başladığı konuşmasında, “Türkiye Cumhuriyeti’nin birliğini ve bütünlüğünü korumak için şehit düşen kahraman asker ve polislerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Milletimiz şundan emin olsun ki, her kim terör örgütüne sırtını dayamışsa, bizler de Palandöken’den aldığımız güçlü onları bu topraklara gömeceğiz. Her bir şehidin kanının hesabı soruluncaya kadar bu mücadelemiz devam edecek. Şu da iyi bilinsin ki, terör örgütüne sırtını dayayarak, milletin vekili olmaya çalışan, ama milletin vekilliği yerine terör örgütünün avukatlığını yapan adına milletvekili denilen kim varsa da onların dokunulmazlıklarını kamu adına, sizler adına, vicdanımız adına da adalet önünde yargılanmasını sağlamak lazım. Bizim artık tahammülümüz bir yere kadar. Devletimizin şefkati çok fazla. Ama unutulmasın ki Türkiye Cumhuriyeti’nin kudreti şefkatinden daha fazla olur.” dedi.

BORAPARK, EKONOMİDEKİ İSTİKRARIN GÜZEL BİR ÖRNEĞİ

AK Parti iktidarıyla ortaya çıkan ekonomik istikrarın yatırımlara dönüştüğünü ve Dadaşkent’te yapılan kompleksin de bunun güzel bir örneği olduğuna işaret eden Taşkesenlioğlu, “Bu tesis AK Parti’nin ekonomide geliştirdiği bir dönüşüm ve değişim süreci sonucu ortaya çıkmıştır. Bizler seçim döneminde istikrar olmadıkça gelişimin ve ekonominin olmayacağını vurguladık. İşte Borapark bu istikrarın bir sonucu. Bölgemizde çok büyük bir ihtiyacı tamamlayacağına eminim. Bizim her birimiz mutlu günlerimizi yaşarken, bize layık olan, Türk halkına, Erzurum ve Aziziye halkına layık olan mekanlara ihtiyaç duyarız. Yine sağlam kafanın sağlam vücutta bulunduğuna inanırız. Bunun için en önemli şey spor yapmak. Spor yapmak için de böyle güzel mekanlara ihtiyaç duyarız. Böyle tesisler önemli bir ihtiyacı giderdiği gibi, onlarca kişiye de istihdam sağlaması açısından oldukça önemli. Bu tesisin ilçeye kazandırılmasında emeği geçen Büyükşehir Belediyemize, Aziziye Belediyemize ve yatırımcı işadamımıza teşekkür ediyorum. Tesisin ilçemize hayırlı olmasını dilyorum.” diye konuştu.

ORHAN: HALKIMIZA VERDİĞİMİZ SÖZLER BİRER BİRER TUTUYORUZ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan da, ilçe halkının bir talebini daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, “Seçim dönemi ve sonrasında yaptığımız istişarelerde, zaman zaman düzenlediğimiz ‘Önceliğiniz, önceliğimiz’ anketlerinde Dadaşkent’teki hemşehrilerimizin isteklerinin başında hamam geliyordu. Bugün yatırımı gerçekleştiren işadamımız iki yıl öncesinde, Dadaşkent’in çok ücra bir köşesinde farklı bir yatırım gerçekleştirecekken, Büyükşehir Belediye Başkanımızla birlikte bu talebimizi ilettiğimizde memnuniyetle karşıladılar ve bizleri memnun ettiler. Şimdi böyle güzel bir tesisi Dadaşkent’e kazandırmanın mutluluğu ve gururu içerisindeyiz. Çünkü sadece Dadaşkent’e ve Aziziye’ye değil, tüm Erzurum’a hizmet verebilecek kapasitede, kalitesi, konforu ve hizmet standardıyla güzide bir tesis oldu. Bizler de böyle güzel bir tesisin Aziziye’de, Dadaşkent’te olmasından büyük memnuniyet duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Bundan sonraki süreçte de ak belediyecilik anlayışıyla örnek sosyal donatı alanları oluşturma adına çalışmalar yapacaklarının altını çizen Başkan Orhan, Dadaşkent’te yapılan spor kompleksinin yanına Erzurum’da bir ilk olacak, kapalı çocuk oyun alanının müjdesini de verdi.

Başkan Orhan, ilçeye yapılan yatırımlara desteklerinden dolayı Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e ve Aziziye Belediyesi işbirliğiyle ilçeye dev bir sosyal tesis kazandıran işadamı Mehmet Bora’ya teşekkür etti.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanvekili Eyüp Tavlaşoğlu da, Erzurum’un örnek bir tesise kavuştuğuna vurgu yaparak, emeği geçenleri kutladı.

DÜŞLER SARAYI İŞLETMECİSİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Açılışta Borapark Sosyal Tesisi içerisinde yer alan Düşler Sarayı Düğün Salonları’nın işletmecisi Mehmet Nuri Gürsel anlamlı bir jest yaptı. Gürsel, Başkan Orhan tarafından verilmek üzere ilçedeki bir şehit ailesine ücretsiz düğün organizasyonu hediye etti.

Konuşmaların ardından kurban kesimiyle birlikte Borapark’ın açılışı gerçekleştirildi. Milletvekili Taşkesenlioğlu ve Başkan Orhan ile beraberindekiler, tesisleri gezerek İşadamı Mehmet Bora ve diğer yetkililerden bilgi aldılar.

BORA: YATIRIMLARIMIZ SÜRECEK

Açılışın ardından tesisle ilgili bilgi veren Yatırımcı Mehmet Bora, tesis içerisinde, Osmanlı hamamı, sauna, buhar banyosu, havuz, spa, kafeterya, 700 metrekare fitness salonu ve iki adet halı saha, Düşler Sarayı adı ile de balo, mezuniyet, toplantı, düğün vb. organizasyonlar için iki salonun bulunduğunu ifade etti.

Yatırımlarının bunlarla sınırla olmayacağını dile getiren Bora, gelecek yıla yetiştirilmesi planlanan birkaç projelerinin olduğunu, öncelikli olarak gelecek misafirlere konaklama hizmeti de sağlamak amacı ile apart hotel projesinin başlayacağını sözlerine ekledi.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.