BAŞKAN ORHAN’DAN ANLAMLI ZİYARETLER

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün en anlamlı ziyaretlerini Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan gerçekleştirdi. Başkan Orhan AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Gürbüz Keleş ve Kadın Kolları Başkanı Mualla Turan Saykal ile birlikte geçtiğimiz yıl kızı ve eşi, kızının nişanlısı tarafından öldürülen acılı anne Songül Şengel’i evinde ziyaret etti.

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, belediyedeki bayan personellerin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü çiçek verip, kutlayarak güne başladı. Daha sonra İlçe Başkanı Gürbüz Keleş ve Kadın Kolları Başkanı Mualla Turan Saykal ile birlikte ilçedeki bir çağrı merkezini ziyaret eden Başkan Orhan, yönetici ve asistanların kadınlar gününü kutladı. Buradan belediye bünyesinde faaliyet gösteren Aziziye Mesleki Eğitim Kursları hizmet binasına geçen Başkan Orhan, buradaki kursiyerlerin Kadınlar Gününü kutlayarak, çiçek verdi. Erzurum’da barınan Suriyeli aileleri de ziyaret eden Başkan Orhan, Kadınlar Günün kutlayarak, gıda yardımında bulundu.

Başkan Orhan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün akşamında ise, anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Orhan, İlçe Başkanı Gürbüz Keleş ve Kadın Kolları Başkanı Mualla Turan Saykal ile birlikte geçtiğimiz yıl Ilıca’da kızı ve eşi, kızının nişanlısı tarafından öldürülen Songül Şengel’in evine konuk oldu. Acılı anne ile bir süre sohbet eden Başkan Orhan ve beraberindekiler acılı annenin Dünya Kadınlar Günü’nü kutladılar. 



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.