BAŞKAN ORHAN, TERÖR SALDIRILARINI LANETLEDİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Ankara'da ve Diyarbakır’da meydana gelen terör saldırılarını lanetledi. Başkan Orhan, dün akşam saatlerinde Ankara’da 28 kişinin şehit edildiği terör saldırısı ile Diyarbakır’da askeri konvoya yapılan kalleş saldırı sonrası şehit olan 6 asker için bir taziye mesajı yayınladı.

Başkan Orhan, mesajında şunları kaydetti: “Ülkemize karşı açık veya gizli düşmanlık besleyenlerin hep birlikte harekete geçtiği bu zorlu süreçte Ankara’da ve Diyarbakır’da aziz milletimize ve kahraman Mehmetçiklerimize karşı yapılan hain saldırıları lanetliyorum. Rabbim bu milletin birliğine, dirliğine ve kardeşliğine kast edenleri kahhar ismiyle kahretsin. Bu hain saldırılarla kardeşliğimizi, birliğimizi beraberliğimizi bozamayacaklar. Menfur terör saldırısı sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza ve kahraman Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet, aziz milletimize başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum.”



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.