BAKAN FATMA GÜLDEMET SARI, ILICA TERMAL TESİSLERİ’Nİ GEZDİ

Bakan Sarı, beraberinde Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Erzurum Milletvekilleri Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Zehra Taşkesenlioğlu, Orhan Deligöz ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile Aziziye ilçesine geldi. Önce ilçedeki atık su arıtma tesisine geçen Bakan Sarı’yı burada Aziziye Kaymakamı Zafer Öz, Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ve AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Gürbüz Keleş karşıladı. Tesis hakkında bilgi alan Bakan Sarı ve beraberindekiler buradan Aziziye Belediyesi bünyesindeki Ilıca Termal Tesisleri’ne geçti. Tesislerin aile kabinleri ve otel bölümünde incelemelerde bulunan Bakan Sarı’ya Başkan Orhan tesisle ilgili bilgi verdi.

Termal tesislerin yanı sıra ilçede yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili de brifing veren Başkan Orhan, ilçenin bir değişim ve dönüşüm süreci yaşadığını ifade etti. Burada Erzurum yöresel giysisi olan ehramdan yapılmış hediyelik eşyalardan oluşan set hediye eden Başkan Orhan’a, Bakan Fatma Güldemet Sarı teşekkür etti. Termal tesisleri beğendiğini ifade eden Bakan Sarı, ilçeden ayrılarak Erzurum’a döndü.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.