BAŞKAN ORHAN’DAN YENİYIL MESAJI…

Yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Orhan, “2015 yılına veda ederken, hep birlikte yeni umutlara, yeni heyecanlara yelken açıyoruz.” dedi.

2015 yılında, ilçenin vizyonunu değiştirecek büyük projelerden bazılarının temellerini atarken, bazılarının da projelendirme çalışmasını tamamladıklarının altını çizen Başkan Orhan, 2016 yılının ise, bu projelerin hayata geçirildiği yıl olacağını ifade etti.

Başkan Orhan, mesajında şunları kaydetti: “Gerek memleket, gerekse dünya gündemini derinden sarsan acıların yaşandığı 2015 yılında, bu acıları millet olmanın verdiği güçle, birlik ve beraberlik içinde, bu acı ve elemler karşısında kardeşlik hukuku içinde kenetlenerek aştık. İnşallah aynı birlik ve beraberlikle, aynı şekilde kenetlenerek, yeni yılı yeni umutlarla karşılayacak, millet olmanın bilinci içinde, yeni umutlar yeşertecek, yeni heyecanlar büyüteceğiz ve inşallah bizim umudumuz, yine İslam Âleminin umudu olacak. Evvela evlerimizde, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimizle yeşerteceğimiz bu umut, evlerimizden mahallemize, ilçemize ve ülkemiz üzerinden tüm İslam coğrafyasına yayılacağına inanıyorum. Yine malumunuz üzere yeni yılın ilk gününün Müslüman alemi için farklı bir ehemmiyeti bulunmaktadır. Bugün, âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz’in dünyaya teşrif buyurdukları, çocukluk ve gençlik yıllarını geçirdiği şehrin, Mekke’nin Fethinin yıldönümüdür. Bu duygu ve düşünceler ile her zaman Hakk’ın ve haklının yanında kenetlenen kıymetli Aziziyeli hemşrehrilerimin her birinin yeni yılını kutluyor, ailenizle, sevdiklerinizle, huzurlu, barış, sıhhat ve afiyet içinde bir yıl geçirmenizi temenni ederek, sevgiyle, saygıyla selamlıyorum.”

 



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.