DEMİRGEÇİT DE KÖY KONAĞI VE TAZİYE EVİNE KAVUŞTU

İlçeye bağlı Demirgeçit Mahallesi’nde yapılan köy konağı ve taziye evi törenle hizmete açıldı. Kurban kesimi ile yapılan açılışı, Aziziye Belediye Başkanvekili Ömer Faruk Yarba, Başkan Yardımcısı İlhan Umut Akdaş, İlçe Müftüsü Nurettin Akgül ve Muhtar Zafer Keleşoğlu birlikte yaptılar.

Aziziye Belediye Başkanvekili Ömer Faruk Yarba, ilçe merkezine olduğu gibi köylere de hizmet yağdığını ifade ederek, “İlçemizi bir bütün olarak ele alıyor, hizmetleri ilçemizin her köşesine eşit bir şekilde yayıyoruz. İşte ilçe merkezinde yapılan önemli hizmetlere köyleri de ekliyor ve açılışını yaptığımız köy konağı ile birlikte, bu alanda bir çok köyümüzün olduğu gibi Demirgeçit’in de önemli bir ihtiyacını gidermiş olduk. Demirgeçitli değerli hemşehrilerimize hayırlı olsun.” dedi.

Açılış sonrası köy konağında mahalle sakinleri ile bir araya gelen protokol, öğle yemeği yiyip istişare ettiler.