MEMURLAR’DAN BAŞKAN ORHAN’A TEŞEKKÜR

BEMBİRSEN Belediye temsilciliği tarafından düzenlenen programda sendika üyeleri ile Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan öğle yemeğinde bir araya geldiler.

Programa Başkan Muhammed Cevdet Cevdet Orhan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Selami Keskin, Aziziye Belediyesi Başkan Yardımcısı İlhan Umut Akdaş, BEMBİRSEN Belediye Temsilcisi Oktay Özcan, birim müdürleri ve sendika üyesi memurlar katıldı.

Yemekte konuşan Başkan Orhan, ekip ruhuna verdiği öneme vurgu yaptı. 2 yıllık görev süresini geride bırakmaya hazırlandığını ifade eden Başkan Orhan, “Bu sürede güzel çalışmaların altına imza attık. Ekip olarak gecemizi gündüzümüze katarak hizmet ürettik. İlçemizin gelişmesinde ve güzelleşmesinde ekip olarak hepimizin emeği var. İnşallah birlik beraberlik içerisinde ilçemize daha nice güzel hizmetler sunmaya devam edeceğiz.” dedi.

Genel Sekreter Yardımcısı Selami Keskin de, Türkiye’nin en genç belediye başkanlarından birisi olan Başkan Orhan, tüm akibiyle birlikte ilçeye güzel hizmetler sunduğunu kaydederek, Büyükşehir Belediyesi’nin ilçedeki bu gelişmeleri takdirle karşıladığını vurguladı.

Yemekte. BEMBİRSEN Belediye Temsilcisi Oktay Özcan, Başkan Orhan’a personellerine desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi. Yemek sonrası Başkan Orhan ve Genel Sekreter Yardımcısı Keskin ile memurlar hatıra fotoğrafı çektirdiler.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.