AZİZİYE BELEDİYESİ’NDEN HALİL İBRAHİM CAMİİ’NE TAZİYE EVİ

Verimli bir çalışma sezonunu daha geride bırakmaya hazırlanan Aziziye Belediyesi, ilçede adeta hizmet rüzgarı estirerek asfalt, yol, kaldırım ve park çalışmalarına sosyal tesis alanlarını da ekledi. Mahalle statüsündeki bir çok köyde yapılan taziye evlerinden birisini de Saltuklu Mahallesi’ne kazandıran belediye, yeni yapılan Halil İbrahim Camii’ne de taziye evi ve tuvalet yaptı.

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Başkan Yardımcıları Halil Özcan, İlhan umut Akdaş, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Akarsu ve Saltuklu Mahalle Muhtarı Gürbüz Özer ile birlikte taziye evinde camii cemaatiyle bir araya geldi. Yeni caminin Saltuklu Mahallesi için hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Orhan, “Her geçen gün büyüyen ilçemizde bir grup hayırsever biraraya gelerek, Saltuklu Mahallemizin yapılaşmanın yoğun olduğu bölgesine camii inşa ettiler. Bizden belediye olarak taziye evi ve tuvaletler noktasında destek istediler. Belediye olarak gönül insanlarının yaptığı güzel hizmetlere her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu belirttik ve bu caminin yanına taziye evi ve tuvaletleri de biz yaptık. İlçemize bu kutsal mabedi kazandıran gönül adamlarına ve hayırsever işadamlarına teşekkür ederken, belediye olarak yaptığımız hizmetlerin de ilçemiz için hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

MUHTAR ÖZER’DEN BAŞKAN SEKMEN İLE ORHAN’A TEŞEKKÜR

Saltuklu Mahalle Muhtarı Gürbüz Özer de, Başkan Orhan’a mahallesine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Mahallesinde gerek Büyükşehir ve gerekse Aziziye Belediyesi tarafından önemli hizmetler gerçekleştirildiğinin altını çizen Muhtar Özer, “Asfalt, kaldırım, yol ve park çalışmaları bakımından mahallemize güzel hizmetler sunuldu. Son olarak mahallemizde yeni yapılan Halil İbrahim Camii’nin yanına taziye evi ve tuvaletler Aziziye Belediyemiz tarafından yapıldı. Hizmetlerinde dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen ile Aziziye Belediye Başkanımız Muhammed Cevdet Orhan’a mahalle sakinlerimiz adına teşekkür ediyorum.” diye konuştu. 



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.