BAŞKAN ORHAN’DAN ÇALIŞANLARINA BÜYÜK JEST

Aziziye Belediyesi ile MEMUR-SEN konfederasyonuna bağlı Belediye ve Mahalli İdareler Çalışanları Birliği Sendikası (BEMBİRSEN) arasında Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı. Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, daha önce işçi personeline verdiği yüzde 10 zammın ardından memur çalışanlarına da Sosyal Denge Sözleşmesi’nde yüzde 10 artış yaparak tüm çalışanlarına büyük jest yapmış oldu. 2016-2017 yıllarını kapsayan sözleşmeyle memurlara ramazan ve kurban bayramında da ikramiye ödenecek.

Sosyal Denge Sözleşmesi Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ile BEMBİRSEN Erzurum Şube Başkanı Abdullah Sunar arasında imzalandı. BEMBİRSEN Başkan Yardımcısı Yahya Han ve Aziziye Belediyesi Memur Temsilcisi Oktay Özcan ile tüm memurların da hazır bulunduğu sözleşme programında konuşan Şube Başkanı Abdullah Sunar, “Belediye başkanımızla yaptığımız görüşmeler neticesinde memurlarımızı mutlu edecek bir sözleşme imzaladık. Bayram ikramiyeleri de memurlarımız için büyük bir kazanım oldu. Belediye başkanımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sözleşme belediyemiz, çalışanlarımız ve sendikamız için hayırlı olsun.” dedi.

BAŞKAN ORHAN: TÜM ÇALIŞANLARIMIZA HAYIRLI OLSUN

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan da, sözleşmenin tüm çalışanlar için hayırlı olmasını diledi. Çalışanların moral ve motivasyonlarını çok önemsediklerinin altını çizen Başkan Orhan, “Belediyemizin sınırlarının genişlemesiyle, tüm çalışanlarımızın da iş yükü arttı. Çok geniş bir alana sahip ilçemizde, hizmeti en ücra yerlere, en verimli şekilde götürmenin gayretindeyiz. Bunu da ekip arkadaşlarımızla birlikte başarıyoruz. Yaptığımız hizmetlerin kalite ve verimliliğini artırırken, çalışanlarımızın moral ve motivasyonunu da çok önemsiyoruz. Bu bağlamda çalışanlarımızın ekonomik ve sosyal haklarını düzeltmeye yönelik de çalışmalar yapıyoruz. Yaptığımız sosyal denge sözleşmesi de, tüm çalışanlarımızı mutlu edecek nitelikte oldu. Tüm çalışanlarımıza hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Sosyal Denge Sözleşmesi’nde imzaların atılmasının ardından, Şube Başkanı Sunar  ve Yardımcısı Han, Başkan Orhan ile Başkan Yardımcısı Halil Özcan’a hediye takdim etti. İmza töreni toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.