AZİZİYE’DEN EĞİTİM DESTEK

Aziziye Belediyesi eğitime destek projesi kapsamında ilçe sınırları içerisinde okula yeni başlayan birinci sınıf öğrencilerine “İlk Okuma ve Yazma Destek Setleri” dağıttı. Sağlıklı nesiller için de tüm ilköğretim öğrencilerine diş bakım ürünleri hediye edildi.

Eğitime destek programı kapsamında Aziziye İlçesi Şehit Jandarma Er İbrahim Aşıkoğlu ilköğretim Okulu’nda tören düzenlendi. Programa Aziziye Kaymakamı Zafer Öz, Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurullah Yavilioğlu, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Programda öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Öz ve Başkan Orhan, eğitim öğretimin önemine vurgu yaparak, minik öğrencilerden derslerine çok çalışmalarını istediler.

ÖZ: EĞİTİME YATIRIM, GELECEĞE YATIRIMDIR

Kaymakam Öz, eğitime yapılan yatırımın aynı zamanda geleceğe yatırım olduğuna vurgu yaparak, “Kaymakamlık olarak ilçemizdeki okullarda eğitimin en verimli şekilde sunulmasına adına büyük gayret ve çaba serfediyoruz. Okullarımızın ihtiyaçlarını maksimum seviyede gideriyoruz. Kitaplarını ücretsiz alan öğrencilerimize belediyemiz tarafından hazırlanan yardımcı eğitim setleri ve diş bakım ürünleri dağıttık. Ülkemizin aydınlık yarınları için birer ışık olan çocuklarımızın daha iyi bir eğitim almaları adına desteklerimizi sürdüreceğiz.” dedi.

ORHAN: ÇOCUKLARIMIZA DAHA İYİ BİR GELECEK SUNMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan da, eğitime destek programı kapsamında ilçedeki ilköğretime yeni başlayan 900 öğrenciye ilk okuma ve yazma destek seti ile yine ilköğretimdeki yaklaşık 8 bin öğrenciye de diş bakımı ürünleri dağıtıldığını kaydetti.

Çocukların iyi bir eğitim almalarının gelecek nesiller adına umut verici olduğunun altını çizen Başkan Orhan, “İlköğretimden başlayarak, çocuklarımıza daha iyi bir gelecek sunmak adına çalışıyoruz. Aydınlık yarınlar, bugünden iyi bir eğitim almış, geleceğine umutlu bakan nesillerin yetişmesiyle mümkün olacaktır. İyi eğitim almış nesiller, toplumun gücünü oluştururlar. Biz öğrencilerimize, çocuklarımıza ve yarınların teminatı olan genç arkadaşlarımıza güveniyoruz. Bugün ilköğretim birinci sınıftaki öğrencilere yardımcı eğitim seti ve tüm ilköğretim öğrencilerine de diş bakımı ürünleri hediye ettik. Çocuklarımızın eğitim seviyelerini yükseltmek için belediyemiz imkanları dahilinde eğitime desteğimiz tüm hızıyla sürecektir.” ifadelerini kullandı.

Daha sonra Kaymakam Öz ve Başkan Orhan öğrencilere okuma setleri ile diş bakımı ürünlerini dağıttılar. Okul idarecileri ve öğretmenler, eğitime katkılarından dolayı Kaymakam Öz ile Başkan Orhan’a teşekkür ettiler.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.