BAŞKAN ORHAN TERÖRÜ LANETLEDİ

Aziziye ilçesinin Ilıca Mahallesi’nde ikamet eden şehit yakınlarını bir an olsun yalnız bırakmayan Başkan Orhan, “Milletimizin yüreğine ateş düşüren kalleş saldırıları lanetliyorum. Rabbim bu milletin birliğine, dirliğine ve kardeşliğine kast edenleri kahhar ismiyle kahretsin.” dedi.

Başkan Orhan mesajında, “Vatan topraklarının bütünlüğünü korumak ve sınırlarımız içinde sulhu hakim kılmak üzere görevini ifa ederken, Şemdinli’de PKK’lı teröristlerin hain tuzağı neticesinde ilçemiz sakinlerinden Keriman–Lütfi Arda çiftinin oğlu Uzman Çavuş Yunus Arda’nın şehitlik onuruna eriştiği haberini derin bir üzüntü içerisinde öğrendik. Şüphesiz ki milletimiz, ülkemizin huzuru ve güvenliği için şehit olan kahramanımızı hiçbir zaman unutmayacak, sonsuza kadar saygı ve rahmetle yad edecektir. Aziz şehidimiz Yunus Arda’ya Allah’tan rahmet, başta acılı ailesi olmak üzere, ilçemiz ve şehrimiz sakinleri ile yüce milletimize başsağlığı ve sabırlar diliyorum.” 



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.