YENİLENEN KAPLICALAR GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Aziziye Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Ilıca Termal Tesisleri kapsamlı bir şekilde tadilattan geçirilerek, göz kamaştırıcı bir görünüme kavuşturuldu. Tesislerin kaplıca bölümü baştan aşağı yenilendi, havuzlar genişletildi, hamam ve saunadan soyunma kabinlerine kadar kapsamlı yenilikler gerçekleştirildi. Yeni oluşturulan kafeterya bölümüyle müşteri memnuniyetinin en üst seviyeye çekilmesi amaçlandı. Havuz kenarlarına koyulan şezlonglar tam not alırken, müşterilerin en fazla şikayetçi olduğu suyun soğukluğu sorunu da havuzda yalıtım ve suyun kaynağına müdahale edilerek giderildi.

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “İlçemize, hemşehrilerimize ve müşterilerimize yakışır, termal turizmde marka olacak bir tesis oluşturduk.” dedi.

BAŞTAN AŞAĞI YENİLENDİ

İlçeyi yaşanabilir örnek bir kent kimliğine kavuşturmak istediklerinin altını çizen Başkan Orhan, “Hemşehrilerimize verdiğimiz sözleri birer birer yerine getiriyor, ilçemizi yaşanabilir, termal turizmde marka değerler arasına sokmak istiyoruz. Bu konuda attığımız somut adımlardan birisi de termal tesislerimizi kapsamlı bir şekilde tadilattan geçirerek, müşteri memnuniyetini esas alan bir hizmet vizyonuna kavuşturmak oldu.” diye konuştu.

“SU SOĞUK” ŞİKAYETLERİ BİTTİ

Yapılan tadilatta termal tesislerin artık daha hijyenik, daha konforlu ve daha estetik bir görünüme kavuştuğuna vurgu yapan Başkan Orhan, “Havuzlardan, hamama ve saunaya, kafeteryadan soyunma kabinlerine kadar tesislerimiz yenilendi diyebiliriz. Havuzlar genişletildi, suyun soğuk olduğu yönündeki şikayetler üzerine kaynaktan başlayarak havuzlarda da bir dizi düzenlemeler yapıldı. Artık müşterilerimizi beş yıldızlı bir tesis ve hizmetle karşılıyoruz. Hizmet kalite ve standartımızı daha da yükselttik. İlçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Başkan Orhan, termal tesislerin ardından otel bölümünde de kapsamlı bir tadilat için proje çalışmalarının sürdüğünü sözlerine ekledi.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.