AZİZİYE BAŞARIYA EKİP RUHUYLA YÜRÜYOR

Fen İşleri Müdürlüğü’nde görev yapan personelle sabah mesai öncesi bir araya gelen Başkan Orhan, “Sizler, Aziziye’nin aynasısınız. Belediyemizin halka açılan penceresi, daha güzel ve yaşanabilir bir Aziziye’nin teminatısınız.” diyerek işçilere moral verdi.
Başkan Yardımcısı İlhan Umut Aktaş ve Fen İşleri Müdürü Murat Çalmaşur ile birim şefleri ve personellerin katıldığı kahvaltıda işçilerle birlikte çorba içen Başkan Orhan, “Fedakarlık örneği sergileyerek gece gündüz demeden ilçemize ve hemşehrilerimize hizmet etmek bizim için ekip olarak bir gurur vesilesidir. Hep birlikte, bir ekip ruhu içerisinde, bu güzel memleketin güzel insanlarına hizmet etmenin onurunu yaşıyoruz. Özverili bir şekilde hemşehrilerimize hizmet eden ekip arkadaşlarımı kutluyorum. Çünkü Aziziye’yi el birliğiyle güzelleştiriyor, yarınlarını birlikte inşa ediyoruz.” ifadelerini kullandı.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.