BAŞKAN ORHAN, TEŞKİLAT MENSUPLARIYLA İFTARDA BULUŞTU

Ilıca Termal Tesisleri’nde düzenlenen iftar yemeğine AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ertuğrul Sevüktekin ile teşkilat mensupları katıldı.

Ramazan ayı boyunca vatandaşların evlerine konuk olan ve toplumun farklı kesimleriyle iftar sofralarında buluşan Başkan Orhan, bu kez AK Parti ilçe teşkilatıyla bir araya gelerek istişare etti. Belediyenin yapmış olduğu faaliyetlerle ilgili teşkilat mensuplarını bilgilendiren Başkan Orhan, “Bu kutsal davanın bir neferi olarak yaklaşık 16 ay önce hemşehrilerimizin destek ve teveccühüyle devraldığımız görevimizi layıkıyla yerine getirmenin gayretindeyiz. İlçemiz için büyük hayaller ve dev projelerle yola çaktık. Bunların bir kısmını gerçekleştirirken, yeni yatırımlar ve projeler için de önemli adımlar attık. İşte Ilıca’nın çehresini değiştirecek, ilçeye yeni bir imaj kazandıracak dev kentsel dönüşüm projesinin temelini attık. Kültürel ve sportif faaliyetlerle ilçemizin sosyal hayatına renk katıyoruz. Aziziye için hayallerimizi ve projelerimizi birer birer hayat geçiriyoruz. Hiçbir ayrım yapmadan ilçemizin Dadaşkent ve Ilıca ile birlikte 69 köyünde yaşayan tüm hemşehrilerimizi sevgiyle, muhabbetle kucaklıyor, imkanlarımızı hizmet için seferber ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ramazan ayının Erzurum’da farklı bir iklim ve atmosferde geçtiğini de kaydeden Başkan Orhan, “Mübarek huzur ikliminin birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin pekişmesine vesile olmasını diliyorum.” diye konuştu.

AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ertuğrul Sevüktekin de, Başkan Orhan’a nazik daveti için teşekkür etti. Teşkilatıyla uyum içerisinde çalışan Başkan Orhan’ın güzel hizmetlerin altına imza attığını kaydeden Sevüktekin, “Biz teşkilat mensupları olarak belediyemizin faaliyetlerini takdirle izliyor, belediye başkanımızı ve ekibini özverili çalışmalarından dolayı kutluyoruz. Ak Belediyeciliğin en güzel örneğinin ilçemizde sergilenmesi bizleri ziyadesiyle gururlandırıyor. İnşallah Aziziyemizin yarınları bugünden daha aydınlık olacak.” dedi.

İftar programının ardından Başkan Orhan, termal tesislerde yapılan tadilat çalışmalarıyla ilgili yerinde bilgi verdi.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.