ORHAN: KADININ MUTLULUĞU, TOPLUMUN MUTLULUĞUDUR

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Orhan, toplumun dinamizmi olan kadınların yeni Türkiye’nin simgesi, yarınların teminatı olduklarını ifade etti.

Kadınların yılın bir günü değil, her günü hatırdan çıkarılmaması gereken değerler olduğunu kaydeden Başkan Orhan, şunları kaydetti: “Toplumu oluşturan en küçük yapı aile, ailenin temel yapı taşı da kadındır. Doğumdan ölüme kadar yaşamımızın her alanında var olan, bizleri yetiştiren, büyüten, eğiten, kadınlarımız karşılıksız özverinin ve fedakârlığın timsali olmuşlardır. Onların varlığıyla onurlandığımız gibi, onların hayatın her alanında hak ettikleri müstesna yeri almaları için de gayret ve çaba gösteriyoruz, göstermeliyiz. Çünkü bizler, yozlaşmış ve bozulmuş bir toplumu doğra yola davet için gönderildiğinde ilk olarak kız çocuklarına yapılan vahşeti yasaklayan bir peygamberin ümmetiyiz. Peygamber efendimizin kadınlara gösterdiği sevgiyi, hoşgörüyü, güleryüzü hepimiz hayatımızda örnek almalıyız. Varlıklarıyla bizleri onurlandıran kadınlarımıza yönelik Aziziye Belediyesi olarak uygulamaya koyduğumuz ve planladığımız projelerimiz sürüyor. İlk olarak belediyemiz bünyesinde hanımlara yönelik olan mesleki eğitim kurslarının nitelik ve çeşitliliğini arttırdık. Kadınlarımıza yönelik yapacağımız çalışmalarla onların toplumdaki saygın yerlerini arttırmaya yönelik projeler üretmeye devam edeceğiz. Bu duygularla başta kahraman mehmetçiklerimizin ve şehitlerimizin anaları olmak üzere, tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.”



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.