KARAKALE ÇAMURDAN KURTARILDI

Aziziye Belediyesi, ilçeye bağlı Karakale Köyü’nde kilitli taş çalışması yaptı. Dadaşkent ve Ilıca ile birlikte 69 mahalle statüsündeki köye de hizmet üreten belediye, Ovacık bölgesindeki Karakale köyünün köy meydanını ve cami çevresini kilitli taş ile işledi. Büyükşehir Belediyesi’nin de malzeme desteğinde bulunduğu çalışma kapsamında köyün adeta çehresi değişirken, vatandaşlar çamurdan kurtuldukları için mutlu olduklarını dile getirdiler.

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Dadaşkent ve Ilıca ile birlikte 69 adet köye de hizmet ürettiklerini ifade ederek, çok geniş coğrafyaya sahip bir ilçe olduklarını ve belediyenin imkanlarını eşit bir şekilde ilçenin her bucağına yaydıklarını ifade etti.

Göreve başladıktan sonra ilçeye hizmet seferberliği başlattıklarının altını çizen Başkan Orhan, “Gerek ilçe merkezimizde ve gerekse köylerde eksiklikleri, sıkıntıları bilerek yola çıktık. Bir yandan bu eksikleri giderirken, diğer yandan hemşehrilerimize vadettiğimiz projelerin planlamasını yapıyoruz. İnşallah söz verdiğimiz gibi Aziziyemizi mahallesi ve köyleriyle örnek ilçe vizyonuna kavuşturacağız. Hemşehrilerimiz ve Büyükşehir Belediyemizle el ele vererek bunu başaracağız. İşte bunun güzel bir örneğini Karakale Mahallemizde sergiledik. Büyükşehir Belediyemizin de desteğiyle köy meydanını ve cami çevresini çamurdan kurtardık. Bu çalışmalarımız mahalle statüsündeki diğer köylerimizde de artarak devam edecek. Hemşehrilerimiz adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen’e özellikle teşekkür ediyorum.” diye konuştu.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.