TERMALSPOR SÜPER BAŞLADI

Hentbol 2. Ligi B Grubu’nda Erzurum’u temsil eden Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü, lige müthiş bir galibiyetle başladı. Ilıca’da oynanan maçta Gümüşhane Polisgücü Hentbol takımını 33-23 mağlup eden Termalspor, ligde iddialı olduğunu gösterdi. İlk yarısı 18-11 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle sona eren maçta, ikinci yarıda da etkili oyun sergileyen Termalspor oldu. Tribünlerin coşkulu desteği altında oynanan maçı ev sahibi Aziziye Belediyesi Termal Spor, 33-23 gibi farklı bir skorla kazanmasını bildi.
Müsabakada sağ oyun kurucu Hakan Bıyıklı, attığı 10 golle en skorer oyuncu oldu. Kaleci Yusuf iyi başladığı maçın ilerleyen dakikalarında istenen performansı sergilemeyince yerini İbrahim Furkan’a bıraktı. İbrahim Furkan’ın başarılı oyunu farkın açılmasında etkili oldu. İlk yarı 18-11 Termalspor’un üstünlüğü ile sona erdi.
İKİNCİ YARIDA FARK AÇILDI
İkinci yarıya Aziziye Termalspor tempolu başlamasına karşın ilk on dakika içinde fark 4’e kadar düşünce Antrenör Ali Erzrumluoğlu, ilk takım molasını kullandı. Oyunu tekrar kendi kontrolü altına alan Termalspor farkı 10’a kadar çıkararak maçtan 33-23 galip ayrılmasını bildi. Rakibine göre daha kondisyonlu ve teknik oynayan Termalspor ilerleyen haftalarda çok daha iyi olacağının sinyalini vermiş oldu.
BAŞKAN ORHAN TEBRİK ETTİ
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil ile AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ertuğrul Sevüktekin’in de izlediği maçta, ev sahibi Termalspor’un performansı takdir topladı. Lige galibiyetle başlayan Termalspor oyuncularını ve teknik heyeti tebrik eden Başkan Orhan, galibiyetten dolayı kutladı, başarılarının devamını diledi.
MAÇIN KADROSU
AZİZİYE BELEDİYESİ TERMAL SPOR KULÜBÜ: Yusuf Emre UÇAR **, İbrahim Furkan UÇAR ***, Mustafa Sefa TIĞ ** (1), Hakan YALÇIN ***(4), Sabri HANÇER ** (2), Cumali KAHRIMAN ** (4), Ömer ÖZTÜRK * (4), Hakan BIYIKLI *** (10), Uğur YILMAZ ** (5), Anıl HÜSEYİNOĞLU ** (2), Yusuf ÖNLER ** (1)
GÜMÜŞHANE POLİSGÜCÜ SPOR KULÜBÜ: Sabri Can KÖSE *, İzzet KESKİN *** (7), Kenan İPEK ** (5), Muhiddin ATEŞ ** (5), Necat TÜRKEL * (1), Bünyamin AYDIN ** (5), Nedim Alp SEÇGEL *, Abdülbaki KÖPRÜCÜ *
2 DAKİKA CEZALARI
Gümüşhane Polisgücü Spor Kulübü: Nedim Alp SEÇGEL (22. dk.), İzzet Keskin (48 dk.)


Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.