AZİZİYE İLÇE DANIŞMA MECLİSİ TOPLANDI

AK Parti Aziziye İlçe Danışma Meclisi toplantısı yapıldı. Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü Konferans Salonu’nda gerçekleşen toplantıya, Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Fevzi Polat, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ertuğrul Sevüktekin, Yakutiye İlçe Başkanı Yunus Şahin, Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Hilal Demir, Gençlik Kolları Başkanı Yavuz Kocaman, il ve ilçe teşkilatları, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve partililer katıldı.

Divan Başkanlığını İl Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Sezer’in yaptığı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan eski Sağlık Bakanı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, hem yerel seçimlerde, hem de Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Erzurum’da teşkilatların ve AK Partiye gönül vermiş, Erzurum sevdalılarının büyük bir başarı örneği sergilediğini ifade etti.

AKDAĞ, GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

2015 yılında yapılacak olan genel seçim sürecine de girildiğini kaydeden Akdağ, “Hepimize yine büyük iş düşüyor. Seçimlere 8 ay gibi bir zaman var. Bu demektir ki seçim sürecine girmiş durumdayız. Bütün teşkilatlarımızla sıkı bir çalışma sürdüreceğiz. Allah izin verirse yine Erzurum’u bayrağı en önlerde taşıyan bir şehir olarak seçimlerden çıkartacağız.” dedi.

Irak ve Suriye’de cereyan eden olaylarla ilgili de konuşan Akdağ, “IŞİD’in yaptığı zulüm, Esed’in yaptığı zulümü unutturmamalıdır. Suriye’de Esed’in müslüman kardeşlerimize yaptıklarını unutturmasınlar. Amerika’da bir panelde konuşmamı istediler ve bütün Dünya’ya da yayınladılar. Konu kimyasal silahlar ve çocukların aşılanamamasıydı. Burada dedik ki, kimyasal silahlar engellensin ve insanlar normal silahlarla vurulmaya devam mı etsin. İnsanlar kimyasal silahlarla değil de konvensiyonel silahlarla vurulduğunda ölmemiş mi oluyorlar. Ben hekimim ve normal bir silahla da vurulan insanların nasıl ağır yaralar aldığını çok iyi bilirim. Suriye’de 50 bin çocuk hayatını kaybetti. Burada sesini gür bir şekilde çıkartan Türkiye oldu, Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oldu. Dünya’da en çok yardım eden üçüncü ülke olduk, ama mazlumlara yardım eden birinci ülkeyiz. Biz yardım ettikçe Allah bu ülkenin bereketini artıracaktır.” diye konuştu.

ÇÖZÜM SÜRECİNDE HÜKÜMET ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYDU

Çözüm süreciyle ilgili de konuşan Recep Akdağ, yıllarca hükümetlerin çözüme doğru yol alamadığını vurguladı. AK Parti hükümetinin taşın altına elini koyduğunun altını çizen Akdağ, “Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde güney ilçelerimizde kürt vatandaşlarımız ciddi baskılara maruz kaldılar. Biz bu meseleyi bizzat Cumhurbaşkanımıza taşıdık. Kim vatandaşımızın iradesine baskı yaparsa, bir sonraki seçimde cevabını alacaktır. Çözüm süreci bir taraftan şehitlerimizin kanıyla, diğer taraftan kandırılıp dağa götürülen çocukların durdurulduğu süreçtir. Farklı düşünenler bilmelidirler ki, hükümetimiz bunun karşısındadır. Selahattin Demirtaş Cumhurbaşkanı adayıydı ve ağzından demokrasi ve özgürlükten başka bir şey çıkmıyordu. Despotluktan bahsediyordu. Bir taraftan birileri de despotluğun daniskasını gösteriyordu. Birilerinin oynadığı tiyatro oyununu millete anlatmak bizim vazifemizdir. Kardeşlik hukukunun bu memlekette en güzel şekliyle yeşermesini istiyoruz. Bizi biz yapan değerlerimiz var. İnancımız bir, bayrağımız bir, vatanımız bir, toprağımız bir.” ifadelerini kullandı.

AKDAĞ’DAN BAŞKAN ORHAN’A ÖVGÜ

Konuşmasında Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın çalışmalarından da övgüyle bahseden Akdağ, “Belediye başkanımızın yaptığı sunumdan gördük ki, 6 ayda bile ne kadar mesafe almışız. Kendisine teşekkür ediyorum. Bu şehiri daha yaşanabilir hale getireceğiz. Gençlerimize sahip çıkacağız.” ifadeleriyle sözlerini tamamladı.

YEŞİLYURT: DANIŞMA MECLİSİ ÖNEMLİ BİR AKTİVİTEMİZ

“Danışma meclisi toplantıları partimizin en önemli aktivitelerinden birisidir.” ifadeleriyle sözlerine başlayan AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, şunları söyledi: “Parti için istişarelerimizi, düşüncelerimizi, problemlerimizi, partimizin yapmış olduğu hizmetleri ve şehrimizin eksikliklerini görmemiz açısından çok önemlidir. Önümüzdeki süreçte her ilçemizde danışma meclisi toplantılarımızı gerçekleştireceğiz. Zaman zaman Bakanlarımız da bu toplantılara iştirak edeceklerdir. Danışma meclisi toplantılarımız muhtarlarımızın, meclis üyelerimizin, vatandaşlarımızın ve herkesin partimiz için düşüncelerini dile getirip, sorunların çözüldüğü ve paylaşıldığı yerdir.  Danışma meclislerimizde işbirliğini nasıl sağlarız, birimler arasında koordinasyonumuzu nasıl sağlayabiliriz, çözümlerini nasıl üretebiliriz bunların üzerinde çalışacağız. Teşkilatlarımızı ve belediyelerimiz uyumlu çalıştıkları için ben bütün teşkilatlarımıza ve belediyelerimize teşekkür ediyorum. Sorunlarımızı istişare halinde çözmek zorundayız. 25-26 Eylül tarihlerinde İl Başkanları Toplantısı Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun başkanlığında gerçekleşti. Başbakanımızın il başkanlarıyla yaptığı ilk toplantıydı. Çok verimli geçti. Ana gündem maddeleri 2015 seçimi ve kongrelerdi. İlçe başkanlığı kongrelerini 1 Kasım ve 31 Aralık tarihleri arasında, İl başkanlığı kongrelerimizi ise 22 Kasım 2014 ve 22 Şubat 2015 tarihleri arasında tamamlamış olacağız. Bizim hedefimiz iyi bir çalışmayla kongrelerimizi sonuçlandırmak. Hedefimiz 2015 seçimlerine yeni teşkilatlarımızla birlikte iyi bir şekilde başlamaktır. Kongre sürecinde dikkat etmemiz gereken hususlar var. Bunlarla alakalı genel merkezimiz; il başkanlıklarımıza, ilçe başkanlarımıza delege belirlemede dikkat edeceğimiz hususları, kriterleri belirttiler. İlçe başkanı arkadaşlarımdan istirhamım, aynen bu kriterlere uymamız, hiç kimsenin adamını, hiç kimsenin arkadaşını gözetmeden hakkaniyetli bir şekilde delegelerini belirlemelidir. Delegelerimiz belirlendikten sonra hızlı bir şekilde Kongre seçimlerine girmiş olacağız. Sayın Başbakanımızın önemle üzerinde durduğu mesele, seçimlerin kardeşlik havası içerisinde geçmesi, listelerin dayatma listesi değil, uzlaşma listeleri biçiminde gerçekleşmesidir. Kendisi de bu süreçte Erzurum’a geleceğine söz vermiştir, huzurlarınızda teşekkür ediyorum.”

POLAT: YEREL YÖNETİMLER ARTIK DAHA GÜÇLÜ

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fevzi Polat da, siyasi iradenin artık yerinde yönetimi esas alan bir süreçten geçtiğinin ve bu süreçte artık yerel yönetimlerin daha güçlü bir hale geldiğine işaret ederek, “İnsanlar yönetime daha fazla müdahil olmaya başladılar. Hepimizin elini taşın altını koyarak, katılımcı bir demokrasiyi benimsememiz lazım. Yeni yönetim tarzında şehirlerin geleceğini şehir halkının kendisi belirliyor. Erzurum Büyükşehir Belediyemizin hizmet verdiği alan 25 bin kilometre kare ve hizmet verdiği insan sayısı 765 binin üzerine çıktı. Aynı şekilde ilçe belediyelerimizin de hizmet vereceği alan genişledi, kırsal hizmet içine alındığı için, merkez ilçe belediyelerimiz oldu. Yeni dönemde marka şehirler oluşturmak için yola çıktık.” şeklinde konuştu.

ORHAN: ÇOCUKLARIMIZA GURUR DUYACAKLARI BİR ŞEHİR BIRAKMAK İSTİYORUZ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “Hükümetimiz yapmış olduğu çalışmalarla, yerelde de kendini daha yüksek düzeyde hissettirmek açısından birçok noktada büyük çalışmalara imza atmıştır. Hedefimiz çocuklarımıza, torunlarımıza, bundan sonraki neslimize gurur duyacakları bir medeniyeti ve şehri miras bırakmaktır.” dedi.

“Belediyecilik hizmetlerimiz, partimizin de seçim beyannamesinde yer aldığı üzere; insan dostu, çevre dostu, estetik, katılımcı ve müreffeh marka şehirler haline getirmek olacaktır.” diyen Başkan Orhan, şunları söyledi: “Bunun için önümüzdeki dönemde, bugüne dek olduğu gibi bundan sonra da Ak belediyeler olarak bütün hizmet alanlarında bu hedeflerimize ulaşmak için sonsuz bir süratle devam edeceğiz. Belirlemiş olduğumuz partimizin bu çalışmaları çerçevesinde önemle üzerinde durduğumuz  konular öncelikle belediyecilik açısından, katılımcı bir belediyecilik anlayışı, kültürel belediyecilik anlayışı, sosyal belediyecilik anlayışı, çevre dostu belediyecilik anlayışı ve hizmet belediyeciliği anlayışı çerçevesinde hizmetlerimizi sürdürmek olacaktır. Partimizin belirlemiş olduğu bu düsturlar çerçevesinde 30 Mart yerel seçimlerine güzel bir şekilde hazırlandık. Kısaca seçim çalışmalarımızdan bahsetmemiz gerekirse, Seçim Koordinasyon Merkezimizin tüm çalışmalarını İlçe Başkanlığımızın koordinasyonunda devam ettirdik. Köylerimizi ziyaret ettik, ev ziyaretleri gerçekleştirdik ve Aziziye ilçemiz sınırları içerisinde yaşayan bütün vatandaşlarımızın öncelikli hizmet alması gereken alanlar nerelerdir, bu konuları belirleyecek çalışmalar yaptık. Ve 12 Mart 2014 günü yine bu salonda yapmış olduğumuz o çalışmalar neticesinde, 5 yıllık süreç içerisinde göreve geldiğimizde gerçekleştireceğimiz projelerimizin sunumunu yine bu alanda gerçekleştirdik. Erzurum’da ve Türkiye’de alınan oy oranı bizleri son derece mutlu etmiştir. Özellikle şunu vurgulamak istiyorum, Teşkilatımızın yapmış olduğu çalışmalar, Seçim Koordinasyon Merkezimizin yapmış olduğu çalışmalar yüzde 62,2 oy oranı alarak Aziziye’yi Erzurum’da bütün ilçeler arasında en çok oy oranı ile birinci duruma getirmiştir. Biz teşkilatımızla el ele vererek çalışmalarımızı sonuna kadar devam ettireceğiz. Bu süreçte kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza ve ana kademe teşkilatımıza huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum.”

AZİZİYE ERZURUM’UN İNCİSİ OLACAKTIR

Başkan Orhan konuşmasına şöyle devam etti: “Şehirler ve medeniyetler batıya doğru ilerler, inşallah biz de bundan sonra yapacağımız çalışmalarla Aziziye’yi, Dadaşkent’i, Ilıca’sı, 69 tane köyü ve 1702 kilometre kare yüzölçümü ile Erzurum’un incisi pozisyonuna gelmesini hep birlikte sağlayacağız. Çalışmalarımızı Büyükşehir Belediyemiz ile koordinasyon içerisinde gerçekleştiriyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Mehmet Sekmen’in bize vermiş olduğu destekler büyüktür. Huzurlarınızda Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen Bey’e, meclis üyelerimize ve Mehmet Sekmen’in çalışma ekibine tekrar teşekkür ediyorum.  Altı aylık görev süremiz boyunca yapmış olduğumuz çalışmalar partimizin belirlemiş olduğu düsturlar çerçevesinde gerçekleşmiştir. Katılımcı belediyecilik çerçevesinde göreve geldiğimiz zaman, hemen halkımızla paylaşmış olduğumuz bu projelerin öncelik sırasını belirlemek amacıyla anketler düzenledik. Dadaşkent, Ilıca ve civar köylerde yaşayan vatandaşlarımızın tamamına gerçekleştireceğimiz projelerle ilgili; fikirlerini, görüşlerini ve önerilerini sorduk. Daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen Bey ile muhtarlarımız ile biraraya gedik. 69 tane köyümüzün muhtarını toplayarak öncelikli olarak mahallelerimizdeki sıkıntıları ve sorunları dinledik. Bu sorunlara nasıl çözüm üretiriz, bu konular üzerinde tartıştık. Elimizde 69 köyümüzün neye ihtiyacı olduğuyla ilgili bütün veriler bulunmaktadır. Yapılması gereken işlerin bir kısmını tamamladık, inşallah önümüzdeki süreçte de kalan kısmını tamamlayacağız. Ve önümüzdeki süreçte de muhtarlarımızla koordineli ve uyumlu bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Yine katılımcı belediyecilik anlayışı içerisinde ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Özellikle de esnafımız ve halkımızla olan diyaloğumuzu bu anlamda koparmadık. Ilıca’da devam eden bir kentsel dönüşüm çalışması var ve Ilıca’da ticaret hayatının dönmüş olduğu Aziziye Caddesi’nin aksı artık değişiyor. 114 tane işyeri 384 tane konutun yer aldığı kentsel dönüşüm projesinde esnaflarımızla biraraya gelerek, özellikle dükkanların fiziki durumları, dükkanlarda olması gereken özellikler nelerdir bunları paylaştık. Esnaflarımızdan gelen taleplere göre projede bir takım tadilat çalışmaları yaptık. Yine Katılımcı Belediyecilik çerçevesinde engelli vatandaşlarımızın sorunlarını ve sıkıntılarını dinlemek için, onların yanlarına gittik. Özellikle yaşadıkları alanlarda sıkıntılarını ve problemlerini onlardan dinledik. Daha önce de açıkladığımız gibi engelli vatandaşlarımızın ilçemizin bütün noktalarında, hangi imkânlardan yararlanmaları gerekiyorsa bunları belirledik. Avrupa Birliği’ne özellikle de bu konuyla ilgili projelerimizi sunduk. Ön onayı gerçekleşen projemiz hayata geçtiğinde ilçemizin tümünde engelli vatandaşlarımızın yararlanacağı alanlar oluşturacağız. Daha sonra yaşlı vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Özellikle yaşadıkları mekânlarla, şehrin muhtelif yerleri ile ilgili çekmiş oldukları sıkıntıları ve bu konuda bize dile getirdikleri istekleri dinledik ve bu konularla ilgili de inşallah önümüzdeki günlerde çalışmalara başlayacağız. Sosyal ve Kültürel belediyecilik çalışmaları içerisinde, Cumhurbaşkanlığı seçimi arefesinde Dadaşkent ve Ilıca’da sokak iftarları düzenledik. Erzurum’da bu zamana kadar çok sık örneğine rastlamadığımız bu sokak iftarları hem Ilıca’da hem de Dadaşkent’te çok büyük bir ilgi ile karşılandı. Yine bu programın yapılmasında özverili çalışan teşkilat mensuplarına ve muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Ilıca’da 1800 kişi Dadaşkent’te de 2700 kişinin katılımıyla gerçekleştirmiş olduğumuz bu iftarlar çok büyük bir ilgi gördü. Bu organizasyonumuzu inşallah geleneksel hale getirip önümüzdeki yıllarda da devam ettireceğiz. Sosyal belediyecilik kapsamında, Aziziye Belediyesi bünyesinde, Termal Spor kulübünü hayata geçirdik ve bir hentbol takımı kurduk. Büyükşehir Belediyesi futbol ile ilerliyor, Palandöken Belediyesi voleybol ile ilerliyor ve biz de ilimize yeni başarılar getirmek amacıyla Hentbol takımımızla 2. Lig’de şampiyonluk hedefi ile mücadele edeceğiz. Aziziyemizin ismini hentbol dalıyla birlikte duyuracağımızı belirtmek istiyorum. Yaz aylarında 7-14 yaş arası çocuklarımızın yararlanabileceği Erzurum Barları kursu düzenledik. Erzurum’un örfünü, adetini küçük çocuklarımızın da bu yaşlarda başlayarak aşikar olmaları ve Bar’a olan ilgilerini artırmak adına, kurslarımızı düzenledik. Ramazan ayı’nda yardım organizasyonları düzenledik. Özellikle ilçemizde Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren işadamlarımızın katkılarıyla, alan el ile veren eli buluşturmaya çalıştık. Bu anlamda Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren işyeri sahibi, iş adamlarımıza ve Organize Sanayi Bölgesi Yönetim kuruluna teşekkür ediyorum.  Bunların haricinde Belediyemiz bünyesinde düzenlenen mesleki kurslara ilgi ve alakanın olduğunu ve bu kursların da devam etmesi için hem fiziki imkânların artırılması hem de daha iyi ortamda bu kursları sürdürebilmeleri açısından şuan yapmış olduğumuz çalışmalarla bu kursların sayısını ve öğrencilerin sayısını artırmayı hedefliyoruz.”  

Aziziye’nin Cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 80.30 bir oranla Ak Parti Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek verdiğini hatırlatan Başkan Orhan, “Biz Aziziye’nin Erzurum’un incisi olmaya layık bir ilçe olduğunu her ortamda dile getiriyoruz. Aziziye Ilıca’sı ile Dadaşkent ile, 69 tane köyleri ile Ak Parti’yi en yüksek derecede desteklemiştir. Biz Aziziyemizin gelişimini Sayın Bakanlarımızın da destekleriyle inşallah en güzel şekilde gerçekleştireceğiz.” ifadelerini kullandı.

HEMŞEHRİLERİMİZİN DUALARI VE DESTEKLERİYLE BAŞARACAĞIZ

Konuşmasında çevre dostu belediyecilik anlayışı ve kentsel dönüşüm hizmetlerinden de bahseden Başkan Orhan, sözlerini şöyle tamamladı: “Aziziye ilçemizde çevre dostu belediyecilik anlamı açısından yeni bir çöp toplama uygulaması başlattık.  Daha temiz bir Aziziye’ye sahip olmak için. Dadaşkent’te yalnız, 200 Evler bölgesinin kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğu aşikardır. 200 Evler bölgesinde yaşayan vatandaşlarımızla bir araya gelerek, Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen’in katkılarıyla 200 Evler bölgesini kentsel dönüşüm alanı ilan ettik. Ilıca’nın kentsel dönüşümü devam etmekte, bu kapsamda Yeşil Mahalle’de çalışmalarımıza devam ediyoruz.  Bu bölgede büyük bir alanda çalışmalarımızın sonuna geldik. Bazı binaları yıkamamamızın sebebi bitişik binalarda yaşayan vatandaşlarımızdır. Bahar döneminde yeni binaların da yapılmasıyla Yeşil mahalledeki kentsel dönüşüm çalışmaları son sürat devam edecektir. Dadaşkent’te bodrum katlara verilen imarlar ve bundan dolayı vatandaşlarımızın çekmiş olduğu sıkıntılar vardı. Biz yapmış olduğumuz yeni çalışmalarla, Büyükşehir Belediyemizle almış olduğumuz karar gereği bodrum katlara izin vermiyoruz. İmar planlarında yapmış olduğumuz düzenlemelerle ilgili artık vatandaşlarımızın yaşayabileceği gerekli imar düzenlemelerini yaptık. Parklarımızı özgürleştirmek için yapmış olduğumuz çalışmalar çerçevesinde, parkların etrafındaki çitleri kaldırarak, yerine daha da dekoratif ve göze hitap eden çalışmaları yapıyoruz. İlçemizde yeni çocuk alanlarıyla ilgili çalışmalarımız da devam etmektedir. Göreve geldiğimiz zaman KUDAKA destekli başlatılmış bir proje vardı, bu projenin devam edilebilmesi için gerekli görüşmeleri yaptık ve Ilıca’ya yeni bir termal tesis kazandırdık. 18 tane aile kabininin olduğu bu tesis artık açıldı ve şuanda ilçemize hizmet vermektedir. İnşallah resim açılışın Bakanlarımızın da katılacağı bir törenle yapacağız ve bundan sonraki süreçte özellikle de Ilıca’nın cazibe merkezi haline gelebilmesi için bu tür projelerin artarak yapılması yönünde son sürat devam edeceğiz. Bu projelerle birlikte yeni Ilıca’nın yeni rekreasyon alanına kavuşması açısından yeni bir  proje hayata geçirdik. Projenin şuan bütün kısımları tamamlandı. Eskiden ”millet bahçe” olarak adlandırılan Ilıca’da güzel bir rekreasyon alanı oluşturmak için çalışmalarımızı tamamladık. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na, Kalkınma Bakanlığı’na Doğu Anadolu Projesi Başkanlığı’na ve ilgili yerlere projemize destek olması açısından gerekli müracaatlarımızı yaptık. İnşallah yine süreci Sayın Bakanlarımızla birlikte destekleyerek bu projeyi de en kısa zamanda hayata geçirmek arzusu içerisindeyiz. Ben bu süreçte Sayın Bakanlarımıza, Sayın Milletvekillerimize, İl ve İlçe Başkanlarımıza ve yönetimlerine, Meclis Üyelerimize, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımıza, mahalle muhtarlarımıza ve bu hizmetlerin, bu davanın genişletilmesi için gece gündüz dua eden analarımıza, bacılarımıza ve kardeşlerimize teşekkür ediyorum.”

SEVÜKTEKİN: CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİNDE REKOR KIRDIK

Ak Parti Aziziye İlçe Başkanı Ertuğrul Sevüktekin de, 2014 yılının Temmuz ayında il başkanının tercihi ve genel merkezin onayı ile göreve başladığını, kısa zamanda ilçe yönetim kurulunu oluşturarak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde çalışmalara başladık. 23 köy ziyareti yaptık. Tüm ailelerimizin ve esnaflarımızın evlerini, köylerini ve dükkânlarını ziyaret ettik. Türkiye genelinden başlatılan Cumhurbaşkanlığı seçimi kampanyasında, 4532 üyemizle destek vererek katkıda bulunduk. Ağustos 2014 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 80.2 oy oranı ile merkez ilçeler arasında, Erzurum il birincisi olduk. Bu başarımızda emeği olan tüm dava arkadaşlarıma ve özellikle muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Çalışmalarımızın tümünde desteklerini bizden esirgemeyen Belediye Başkanımız Muhammed Cevdet Orhan beye de şahsım ve yönetimim adına teşekkür ediyorum. Hizmet ağımızı genişletebilmek için işe ilçe teşkilat binamızı yenileyerek başladık. İnşallah teşkilat binamızı çok yakında zamanda çok değerli partililerimin ve üyelerimizin hizmetine sunacağız.” şeklinde konuştu.

Aziziye İlçe Danışma Meclisi Toplantısı, İl Başkanı Fatih Yeşilyurt ve Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın katılımcıların sorularını cevaplandırmasının ardından sona erdi.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.