BAŞKAN ORHAN KANAL 25’E KONUK OLDU

Naci Ergen’in hazırlayıp sunduğu, Dursun Ali Akkoç’un yorumlarıyla renk kattığı programa katılan Başkan Orhan, önemli açıklamalarda bulundu.  

Başta kentsel dönüşüm çalışmaları olmak üzere, ilçede yapılan ve planlanan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Orhan, Aziziye’nin kaderinin ve çehresinin değişmesi adına önemli hizmetler gerçekleştireceklerini ifade ederek, “İlçemizde bir değişim ve dönüşüm süreci başlamıştır. Ekibimizle birlikte, hemşehrilerimizle el ele vererek Aziziye’yi geleceğe taşıyacağız.” dedi.

Yeşil kuşak bir Aziziye oluşturacaklarını kaydeden Başkan Orhan, parklarla ilgili düzenlemelerin başladığını ve yeni parklar oluşturmak için de kolları sıvadıklarını ifade etti.

Termal yatırımlarla ilçeyi bir turizm merkezi vizyonuna kavuşturacaklarının altını çizen Başkan Orhan, 18 adet aile kabinli bir termal yatırımı hizmete açtıklarını, yeni yatırımlar için de hem proje hazırladıklarını, hem de yatırımcılarla görüşmeler yaptıklarını vurguladı.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.