TEFTİŞ KURULU BAŞKANI TAVLI’DAN ORHAN’A ZİYARET

İçişleri Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı Orhan Tavlı, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ı ziyaret etti. İçişleri Bakanlığı Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanlığı 2014 Yılı Yaz Semineri için geldiği Erzurum’da bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Tavlı, daha önce kaymakam olarak görev yaptığı ilçeyi de unutmadı. 1995-98 yılları arasında Ilıca’da kaymakamlık yapan ve başarılı çalışmalarıyla ilçenin hafızasına kazınan Tavlı, Başkan Orhan’ı ziyaret ederek, bir süre sohbet etti.

Görev yaptığı süre içerisinde ilçeye yaptığı güzel hizmetlerden dolayı halkın gönlünde taht kuran ve Ilıca İdman Ocağı Belediyespor’a kazandırdığı futbol sahasına da ismi verilen Orhan Tavlı, Erzurum’un ve Ilıca’nın hayatında ayrı bir yer tuttuğunu söyledi.

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan da, Tavlı’ya nazik ziyareti için teşekkür ederek, “Ilıcamızda kaymakamlık yaparak ilçemize güzel hizmetler sunan Orhan Tavlı, hemşehrilerimizin yüreğine kazınmış, görev yaptığı dönemde ilçemize kazandırdığı stada ismi verilerek yaşatılmıştır. Bir yönetici için en önemli kazanım milletin yüreğine girmek ve görevden ayrılırken de gök kubbede hoş bir sada bırakmaktır. Orhan Tavlı da Ilıca halkının gönlüne girdiği gibi, ilçeye yaptığı önemli bir kazanım olan futbol sahasına da ilçe halkı tarafından ismi verilerek, hafızalara kazınmıştır. İlçemizde görev yaptığı dönemde sunduğu güzel hizmetler için kendisine bir kez daha hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Başkan Orhan, ziyaret anısına Teftiş Kurulu Başkanı Orhan Tavlı’ya Oltu Taşı teşbih ile yöresel ürünlerden oluşan çeşitli hediyeler verdi.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.