AZİZİYE HALKI İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

Ilıca Aziziye Caddesi’nde kurulan iftar sofrasına ilçe sakinleri adeta akın etti. İftar programına, Aziziye Kaymakamı Zafer Öz, AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ertuğrul Sevüktekin, Ilıca Mahalle Muhtarı Timur Meral, ilçedeki kurum amirleri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Başkan Orhan, iftar programı öncesi Ilıca’daki tüm esnafları tek tek ziyaret ederek, iftar sofrasına davet etti. 
DEVLET-MİLLET KAYNAŞMASI
İftar öncesi yemek dağıtımında güzel görüntüler ortaya çıktı. Yemek için vatandaşlar uzun kuyruklar oluştururken, Kaymakam Öz ile Başkan Orhan birlikte vatandaşlara yemek dağıttılar. Devlet-millet kaynaşmasının en güzel örneğinin sergilendiği iftar programında kaymakam ve başkanın birlikte yemek dağıtmaları vatandaşlar tarafından da takdirle karşılandı.
KAYMAKAM ÖZ: ÇOK GÜZEL BİR PROGRAM OLDU
Yemekte konuşan Aziziye Kaymakamı Zafer Öz, sokak iftarı programının dayanışma ve kaynaşma açısından oldukça önemli olduğunu ifade ederek, “Çok güzel bir program oldu. Bizim bölgemizin bu tür organizasyonlara ihtiyacı var. Caddelerimiz, sokaklarımız maşallah geniş, yeterince kardeşimiz yer alıyor. Bugün yoğun bir kalabalıkla hep birlikte açtık. İnşallah bu tarz organizasyonlar devam eder, bizler de yer alırız. İlçe Kaymakamlığı olarak biz de, belediye başkanımız da, sivil toplum örgütlerimiz de, çok kıymetli hemheşrilerimizle böylesi programlarda bir arada bulunacağız. Bu iftar sofrasının hazırlanmasına vesile olan kıymetli belediyemize, belediye başkanımızın şahsına, tüm çalışanlarına ve siz değerli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.
İL BAŞKANI YEŞİLYURT: ANLAMLI BİR ORGANİZASYON OLDU
Ak Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt da, Başkan Orhan’a ‘sokak iftarı’ programını hazırlamış olmasından dolayı teşekkür etti. Bu tür organizasyonların birlik, beraberlik, dayanışma ve kaynaşma açısından büyük önem arzettiğinin altını çizen Yeşilyurt, “Bu tabloyu görünce belediye başkanımızın çok isabetli bir karar verdiğine ve güzel bir hizmet daha gerçekleştirdiğine bizzat şahitlik etmiş oldum. Organizasyonda emeği geçenleri, başta belediye başkanımız olmak üzere tüm çalışanlarını yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.” ifadelerini kullandı.
BAŞKAN ORHAN: AZİZİYE’Yİ HAK ETTİĞİ NOKTAYA BİRLİKTE TAŞIYACAĞIZ
Ramazan ayının coşkusunu ilçe sakinleriyle birlikte yaşamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, konuşmasına başlayan Başkan Muhammet Cevdet Orhan ise, Ilıca halkına müjdeli haberler verdi. Aziziye için güzel projelerinin olduğunu ve bunları hayata geçirmek için çalışmalarının sürdüğünü vurgulayan Başkan Orhan, “Projelerimiz hayata geçtikten sonra, Ilıcamızı farklı bir konumda, farklı bir yerde göreceksiniz. Bir bütün olarak ele aldığımız Dadaşkent ve Ilıca’ya en güzel hizmetleri sunmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah ilçemizi hak ettiği noktaya birlikte taşıyacağız.” dedi. Başkan Orhan, iftar programına katıldıkları için de ilçe sakinlerine teşekkür ederek, konuşmasını tamamladı.
Öte yandan sokak iftarı programının önümüzdeki günlerde de aynı şekilde Dadaşkent’te yapılacağı bildirildi.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.