GENÇ BAŞKANDAN, GENÇLERE ÖZEL YATIRIM

Türkiye’nin en genç belediye başkanı olan Muhammed Cevdet Orhan, gençlere yönelik projeleri ve ilçede yapacağı sportif atılımlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kardelen TV’de yayınlanan Nazım Saraçoğlu ve Erdinç Şıktar’ın sunduğu Spor Aktif programına konuk olan Başkan Orhan, Aziziye Belediyesi Termal Spor Kulübü’nün kurulacağını müjdeledi. 
TERMAL SPOR KULÜBÜ KURULUYOR
İlçede sportif alanda da bir atılım gerçekleştirerek, Aziziye ismini ulusal vizyona taşıyacaklarını ifade eden Başkan Orhan, seçim projeleri arasında sosyal ve sportif yatırımların da bulunduğunu hatırlatarak, “Bunun ilk adımını, Aziziye Belediyesi Termal Spor Kulübü’nü kurarak atıyoruz. İlçemizde şuanda Ilıca İdmanocağı Belediyespor kulübümüz amatör kümede mücadele ediyor. Bunun yanında profesyonel liglerde mücadele edecek bir de hentbol takımı kuruyoruz. Büyükşehir Belediyemiz futbolda, Palandöken Belediyemiz voleybolda güzel işler yapıyor. Biz de Aziziye Belediyesi olarak, hentbolda inşallah ilçemizin ve ilimizin adını ulusal vizyona taşıyacağız. Her belediyemizin farklı bir branşa el atması ilimizin sportif alanda başarısını artıracağı gibi, bir de bu anlamda zenginlik ve çeşitlilik oluşturacaktır.” dedi.
ILICA’NIN CAZİBESİNİ ARTIRACAK YATIRIMLAR
Termal Spor Kulübü ismiyle ilgili de açıklamalarda bulunan Başkan Orhan, Ilıca’nın termal tesisleri ve jeotermal kaynaklarıyla ünlü olduğuna vurgu yaparak, ilçenin tanıtımı ve cazibe merkezi haline gelmesi adına kulübü kurarken termal isminin mutlaka olması gerektiği konusunda hemfikir olduklarını kaydetti. Termal turizmle ilgili yatırımların da start aldığının altını çizen Başkan Orhan, 18 aile kabininin bir-iki aya içerisinde hizmete açılacağını, yeni termal yatırımlarla ilgili de projeler hazırlandığını ve girişimcilerle görüşmelerinin sürdüğünü belirtti.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.