BAŞKAN ORHAN, TAŞKESENLİOĞLU'NU AĞIRLADI

Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Taner Aksal, Erzurum Bölge Koordinatörü Mücahit Yıldırım ve Aziziye Şube Müdürü Bülent Pesen ile birlikte Başkan Orhan’ı ziyaret eden Genel Müdür Taşkesenlioğlu, Erzurumlu olmaktan her zaman gurur duyduğunu ifade etti. Taşkesenlioğlu, Başkan Orhan’a görevinde başarılar diledi. 
Başkan Orhan da, Halkbank Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu ile beraberindeki heyete nazik ziyaretleri için teşekkür etti. Türkiye’de bankacılık sektöründe saygın bir yer edinen Halkbank’ın Genel Müdürlük gibi önemli bir görevde Erzurum’un temsil edilmesinin gurur verici olduğunu ifade eden Başkan Orhan, “Bu önemli göreve değerli bir bürokrat hemşehrimizin getirilmesi bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Erzurumumuz adına üstlendiğiniz bu önemli görevi layıkıyla ifa edeceğinize olan inancımız tamdır. Aziziye Belediyesi olarak işbirliği ve dayanışma içerisinde ilçemize yapacağınız her yatırıma da ön ayak olmaya hazırız. Hemşehrilerimiz adına bir süre önce başladığınız bu yeni görevinizin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyor, başarılarınız devamını diliyorum.” dedi.
Ziyarette Genel Müdür Taşkesenlioğlu, Başkan Orhan’a çini işlemeli seramik şilt takdim etti. Başkan Orhan da, Taşkesenlioğlu’na, Oltu Taşı tesbih ve yöresel hediyeler verdi.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.