YILMAZ’DAN BAŞKAN ORHAN’A ZİYARET

Yılmaz, yerel seçimlerde en yüksek oy oranı ile Erzurum birincisi olan Başkan Orhan’ı, başarısından dolayı kutladı. 
AK Parti İl Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Zinnur Kara ile birlikte Başkan Orhan’ı ziyaret eden Milletvekili Yılmaz, görevinde başarılar diledi. Seçim döneminde ak kadroların hummalı bir çalışma sergilediklerini dile getiren Milletvekili Yılmaz, “Hemşehrilerimiz, kurulduğu günden beri yapılan tüm seçimlerde olduğu gibi, 30 Mart yerel seçimlerinde de büyük destek vererek, Türkiye genelinde olduğu gibi Erzurum’da da belediyelerin büyük bölümünün ak belediyeciliğe teslim etti. Ak kadroların ortaya koyduğu performans ve yaptığı başarılı çalışmalarla belediyecilik bağlamında çığır açan hizmetler gerçekleşti. Bu dönemde de, İçişleri Bakanımız Efkan Ala ile Çevre ve Şehircilik Bakanımız İdris Güllüce Erzurum için çok önemli birer şans. İnşallah belediyelerimiz yapacağı başarılı projelere, milletvekili olarak bizlerin ve sayın bakanlarımızın desteğini de katarak, bu güzel memleketimizin, güzel insanlarına layık oldukları hizmeti sunarlar.” dedi.
ERZURUM’A YAPILACAK HER HİZMETİN VE YATIRIMIN TAKİPÇİSİYİZ
Başkan Orhan’ın da gençliği, dinamizmi ve birikimiyle Aziziye ilçesine önemli değerler katacağına inandığını kaydeden Milletvekili Adnan Yılmaz, “Aziziye’nin şahlanması, şehrin girişine yakışır bir konuma gelmesi için belediyemize çok önemli görevler düşüyor. Başta kentsel dönüşüm olmak üzere, çevre düzenlenmesi ve sosyal belediyecilik alanında çok önemli hizmetlere ihtiyaç duyulmaktadır. Belediye başkanımızın tüm bu hizmetleri en güzel şekilde yapması için milletvekili olarak elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Bu bağlamda Ankara’da Erzurum’a yapılacak her yatırımın ve belediyelerimizin bize ulaştıracağı her projenin bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da takipçisi olacağız.” ifadelerini kullandı.
ORHAN: HÜKÜMETİMİZİN VE MİLLETVEKİLLERİMİZİN DESTEĞİYLE BAŞARACAĞIZ
Milletvekili Adnan Yılmaz ile İl Yerel Yönetimler Başkanı Zinnur Kara’ya nazik ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Orhan, “İlçemize güzel hizmetler sunmak için genç ve dinamik bir ekiple yola çıktık. Gerek meclis üyelerimiz ve gerekse çalışma arkadaşlarımızla oluşturduğumuz bir ekip ruhu içerisinde ortak aklı harekete geçirerek hizmete soyunduk. Hemşehrilerimizle el ve gönül birliği içerisinde, seçim döneminde verdiğimiz sözleri birer birer hayata geçirerek, ilçemizi hak ettiği noktaya birlikte taşıyacağız. Yapacağımız projelerin merkezi hükümette de kabul görmesi ve desteklenmesi noktasında da başta milletvekillerimiz olmak üzere, bakanlarımızdan da destek isteyeceğiz. İnşallah hükümetimizin ve Erzurum milletvekillerimizin de değerli katkılarıyla Aziziye’yi özlenen ilçe konumuna birlikte taşıyacağız. İlçemizi Erzurum’un yaşam merkezi haline getirmek amacındayız.” diye konuştu.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.