BAŞKAN ORHAN'IN ACI GÜNÜ

Cuma günü geçirdiği kalp krizi sonucu dün İstanbul’da vefat eden Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın teyzesinin eşi Selçuk Kamacı gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Kamacı, Erzurum Lalapaşa Camii’nde kılınan ikindi namazının ardından Asri Mezarlıkta toprağa verildi.
Aynı zamanda 19. ve 20. dönem Erzurum Milletvekili ve eski Devlet Bakanı Lütfü Esengün’ün kayınbiraderi, 20. ve 22. dönem Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Ömer Özyılmaz’ın da bacanağı olan Kamacı’nın cenaze namazına belediye başkanları, siyasiler, işadamları ve vatandaşlar katıldı.
54 yaşında vefat eden Selçuk Kamacı, evli ve üç çocuk babasıydı.