BELEDİYESPOR’A TATLI MORAL

Antremana sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Orhan, futbolculara baklava ikram ederek, galibiyet sözü aldı. Belediyespor’un kader maçı öncesi yoğun idmanları sürerken, Başkan Orhan, Kulüp Başkanı Saim Özakalın ve yöneticilerle birlikte ziyaret ettiği idmanda futbolcular ile teknik heyete baklava ikram ederek, moral verdi. 
Erzurum Büyükşehir Belediyespor haftasonu Çorum Belediyesporla Play Off yolunda önemli bir maça çıkacak. Kazımkarabekir Stadyumu’nda, Çorum Belediyespor’u ağırlayacak olan Erzurum Büyükşehir Belediyespor, bu maçtan galip ayrılması halinde İkinci Lig için Play Off maçları oynayacak.
Haftasonu oynanacak maçtan galibiyet beklediğini ifade eden Başkan Orhan, “Takımımıza güveniyoruz. İnşallah haftasonu oynanacak olan maçtan da galibiyetle ayrılacak olan ekibimiz, tüm Erzurum’u sevince boğacaktır. Belediyespor’un evinde oynadığı maçların birçoğunu izledim ve bu takımın Play Off yolunda bu önemli virajı da döneceğine yürekten inanıyorum. Takımımızın bu kapasitesi var ve inşallah haftasonu alacağı galibiyetle önce Play Off’a kalacak ardından İkinci Lig’e yükselecek. Oyuncularımızda da bu heyecanı ve bu isteği görüyorum. Haftasonu tüm Erzurum, Kazımkarabekir Stadyumu’nu dolduracak ve takımımız istediğini alacaktır. Biz futbolcularımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz.” dedi.
Erzurum Büyükşehir Belediyespor Başkanı Saim Özakalın da, nazik jestinden ve desteğinden dolayı yönetim ve futbolcular adına Başkan Orhan’a teşekkür etti. Özakalın, “Bu tablo birlik ve beraberliğin, kenetlenmenin göstergesidir. Şehir olarak birlik ve beraberlik içerisinde önce Play Off’a, ardından da İkinci Lig’e çıkacağımıza yürekten inanıyoruz.” ifadelerini kullandı.
Başkan Orhan, baklava ikram ettiği futbolculara başarı dileyerek, idmandan ayrıldı.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.