ORHAN ÇİFTİ GÖNÜLLERİ FETHETTİ

Uzmanlar Özel Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Durmuş Kılıç, Rehberlik Araştırma Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Selma Türkez ve kurum öğretmenleri tarafından karşılanan Başkan Orhan’a minik bir öğrenci çiçek takdim etti. AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ahmet Gül’ün de katıldığı ziyarette öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Orhan ve eşi, güleryüzlü ve sıcak yaklaşımları ile adeta gönülleri fethettiler. Çocukların büyük sevgi gösterisinde bulunduğu Başkan Orhan ve eşi, sınıfları tek tek gezerek, öğrencilerin aldıkları eğitimi yerinde gördü ve oyuncak hediye ettiler. Zaman zaman duygusal anların da yaşandığı ziyarette, engelli öğrencilerin sempatik tavırlarıyla sevgi gösterisinde bulunmaları dikkat çekti. Ziyarette zihinsel ve bedensel engelli bir öğrenci de, annesi yardımıyla Başkan Muhammed Cevdet Orhan’dan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a selam söylemesini istedi. Başkan Orhan da, “Selamını Sayın Başbakanımıza ileteceğim.” diyerek öğrenciyi yanaklarından öptü. 
ENGELLİ KARDEŞLERİMİZİN YANINDA OLACAĞIZ
Öğrencileri ziyaretinin ardından velilerin bulunduğu salona geçen Başkan Muhammed Cevdet Orhan, burada yaptığı konuşmada, her sağlıklı bireyin bir engelli adayı olduğunu hatırlatarak, “Kimse sokağa çıktığında başına ne geleceğini bilemez. Hepimiz bir engelli adayı olduğumuzu biliyoruz. Toplumda engelli bireylerin, engelli çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın bir yerlere gelebilmesi, onlarla birlikte yaşayabilme olgusunun geliştirilmesi için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeye hazırız. Elimizden geldiğinizce ve gücümüz yettiğince her zaman yanınızda olacağız.” dedi.
Başkan Orhan, Rehberlik Araştırma Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Selma Türkez ile Uzmanlar Özel Eğitim Kurumları Müdürü Durmuş Kılıç’a, kurum çalışanlarına ve öğrenci velilerine teşekkür etti.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.