KAYMAKAM ÖZ'DEN ZİYARET

Başkan Orhan’a görevinde başarı dileyen Kaymakam Öz, ilçenin sorunlarının çözümünde işbirliği ve istişarenin önemine vurgu yaptı. Kaymakam Öz, “İnşallah el birliğiyle ilçemizin gelişmesi adına güzel hizmetler ve projeler üretiriz. Yapılan güzel hizmetler, ilçemizin kalkınmasına ve gelişmesine katkı sağlar. Bu vesileyle güzel hizmetlerin yapılmasını temenni ediyor, görevinizde başarılar diliyoruz.” dedi.
Başkan Orhan da, Kaymakam Öz’e nazik ziyareti için teşekkür ederek, “İnşallah hemşehrilerimize hizmet noktasında başta Kaymakamlık olmak üzere, ilçemizdeki tüm kurum ve kuruluşlarla istişare edeceğiz. Biz istişarenin önemini çok iyi biliyoruz. Bu vesileyle halkımızla olduğu gibi, ilçemizdeki kurum ve kuruluşlarla da her zaman işbirliği ve dayanışma içerisinde olacağız.” ifadelerini kullandı.