AZİZİYE’DE VATANDAŞA SORMADAN ÇİVİ ÇAKILMIYOR

BAŞKAN ORHAN; VATANDAŞIMIZIN ÖNCELİĞİ BİZİM ÖNCELİĞİMİZDİR

Sosyal belediyecilik alanında yapılan çalışmaları adından sıkça söz ettiren Aziziye Belediyesi, anket uygulaması ile vatandaşın taleplerini değerlendirmeye aldı. 10 kişiden oluşan bir ekiple anketin çeşidine göre farklı yerlerde yapılan taramalarda vatandaşın memnuniyetleri ile beklentileri soruluyor. Yapılan bu uygulama ile vatandaşlara direkt ulaştıklarını söyleyen Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, böylelikle istişare kültürünü ön plana çıkarttıklarını söyledi. Vatandaşla 7/24 sürekli iletişim halinde olduklarını söyleyen Başkan Orhan, beyaz masa ekibinin belediye hizmetlerini e devlet imkânlarıyla bu anlamda belediyecilik anlayışına sahibiz. Çok şükür hamdolsun bu faaliyetlerimizin tamamını sürdürdük. Aziziye merkezde üçüncü en büyük ilçemizdir. Önceliğiniz önceliğimizdir anketleri ile başladık. Bu slogan bizim kılavuzumuz oldu. Hangi faaliyetler ön palan çıkacaksa çalışmalarımızı ona göre yapıyoruz. Temenni ediyorum ki sürdürülebilir çalışmalarımız ile Aziziye Erzurum’un en gözde ilçesi olacaktır.” diye konuştu.