KÖY KONAKLARI İÇİN TAM GAZ

Erzurum’un merkeze bağlı en fazla mahalle statüsündeki köye sahip olan Aziziye’de Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın talimatlarıyla adeta yatırım seferberliği başlatıldı. Geçtiğimiz dört yıl öncesinde başlatılan Her köye çocuk oyun alanları ve konakları projesinde sona gelindi. Bu yıl mahalle statüsündeki köylerin tamamında bitirilmesi planlanan köy konakları ve sosyal donatı alanları için incelemelerde bulunan Başkan Orhan, Yukarı Canören Mahallesi Susuzlar Taziye Evi ve Köy Konağı çalışmalarımız son aşamasına gelindiğini çok yakında açılışını gerçekleştirecek bu sosyal donatının mahalleye kazandırılacağını söyledi.

KÖYLERİMİZ HİZMETE DOYDU

Köy muhtarları uyumlu bir hizmet süreci yaşadıklarını anlatan Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, tüm köylerde neredeyse bitme aşamasına gelen bu projelerin yapımında bu koordinasyonun önemine değindi. Çocuklar için oyun alanları ile köy konaklarının eksiksiz bir şekilde bu yılın sonuna kadar bitirileceğinin altını çizen Başkan Orhan, “Köylerimizin taleplerini en ivedi bir şekilde yapma gayretimiz sürüyor. Düğün salonları gibi talepleri bile değerlendirip vatandaşlarımızın beklentilerini karşılıyoruz. Bundan sonraki süreçte de çalışmalarımız aralıksız sürdürülecektir” diye konuştu.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.