AZİZİYE'DE NİKÂH DAİRELERİ DOLDU TAŞTI

Aziziye Belediyesi’ne günlük ortalama yapılan nikâh başvurularında beş katını aşan bir yoğunluk görüldü.

Bugün 8’i aşkın nikâhın kıyıldığı Aziziye Belediyesi Nikâh Salonu’nda genç çiftler ve yakınlarının yoğunluğu dikkatlerden kaçmazken akşam saatlerine doğru Feyza İlhan ve İbrahim Gündüz çiftinin nikâhlarını Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan kıydı.

Hafta içinde, günde ortalama 4 nikâha ev sahipliği yapan evlendirme dairesi 08.08.2018 tarihi sebebiyle bugün 2 kat artarak 8'e nikâh işlemine ulaştı. Nikâh töreninde nikâhı kıyan Başkan Orhan, geleneği bozmayarak genç çiftelere Kuran-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye etti.

Evlenen çiftlerden Feyza İlhan ve İbrahim Gündüz çifti, böylesi bir tarihin unutulmasının mümkün olmayacağını düşündüklerini bu nedenle bu tarihi tercih ettiklerini söylediler.