BAŞKAN ORHAN İLÇEDEKİ YATIRIMLARI GEZDİ

-BAŞKAN ORHAN: AZİZİYE ERZURUM’UN PARLAYAN YILDIZI DURUMUNDA

-KAPALI SEMT PAZARI İÇİN SON HAZIRLIKLAR

Aziziye Belediyesi 2018 yılında da yatırım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Başkan Muhammed Cevdet Orhan, rutin belediyecilik hizmetleri dışında belediye yatırımlarının bu yılda devam edeceğinin bilgisini verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın miting meydanlarında hemen her ilçede en az bir adet olacağı yönünde sözünü verdiği Millet Kıraathaneleri için Aziziye Belediyesi de düğmeye bastı. Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Kapalı Pazar, Engelsiz Yaşam Merkezi ve Millet Kıraathanesi inşaatını gezerek yetkililerden bilgi aldı. Yeni açılacak olan bu komplekste haftalık kurulan semt pazarı yerinin de bulunacağına işaret eden Başkan Orhan, Aziziye’de yatırımların birçoğunun tamamlandığını, eksikliği hissedilen bu proje ile beklentilerin karşılanacağını söyledi.

 

ÇOCUK OYUN ALANLARI HAZIRLIKLARI

Her yıl olduğu gibi bu yılda Aziziye Belediyesi çocukların oyun alanı sayısının artırılmasına devam ediliyor. Kapalı oyun alanları ile birlikte ihtiyacın hissedildiği hemen her alanda çocuk parkları çalışmalarını sürdüren Aziziye Belediyesi, Temmuz oturumunda mecliste oybirliği ile aldığı karar ile Çocuk Sokakları Projesi içinde fizibilite çalışmalarını hızlandırdı. Bu sezon tamamlanarak hizmete açılması düşünülen proje sayesinde çocukların güvenli ortamda oyunlarını oynamalarına imkan sağlanmış olunacak.  Bunlarla birlikte parklarda 7 gün 24 saat güvenliğin sağlanması için kamera çevrimiçi kamera sistemi devreye alınacak. Bu sistem sayesinde aileler belediyemizin sitesi üzerinden çocuklarının oynadıkları parkları izleyebileceklerdir.

 

PROJELER ARDI SIRA

Gerek nüfus gerekse konut alanlarının artışı ile Erzurum’un cazibesi artan ilçelerinin başında gelen Aziziye, belediye yatırımları ile gelişime ortam hazırlanıyor. Sosyal donatı alanlarının artışı konusunda Aziziye Belediyesi tarafından yaptırılan projeler de göz dolduruyor. Nüfusu hızla artan Saltuklu ve Selçuklu Mahallelerinde vatandaşların talepleri doğrultusunda projelendirme çalışmalarının da yapıldığı görülüyor. Erzurum’da kısa süreli inşaat sezonunda birçok projenin nihayete erdirildiğini hatırlatan Başkan Orhan, “Vatandaşlarımızla sürekli istişare halindeyiz. İstenen sosyal donatı alanlarının artırılması için gerek yerel yönetim olarak belediyemiz gerekse özel sektörün desteklenmesi konusunda çaba gösteriyoruz. Hizmet sezonumuzu dolu dolu devam ettirmek gayretindeyiz” dedi.

 

ORHAN; YAZ KIŞ ÇALIŞIYORUZ

Aziziye Belediyesi olarak hizmette sürekliliği ilke edindiklerini anlatan Başkan Orhan, yaş kış, sıcak soğuk demeden tüm birimleri ile çalıştıklarını söyledi. Yerleşim alanı en büyük ilçe olduklarını hatırlatan Başkan Orhan, “ İlçemizin her köşesine ihtiyaçlara binaen hizmet üretiyoruz.  1702 kilometre kare alanda her noktaya hizmet götürme ve vatandaşlarımızı memnun etme gayretindeyiz. Bizim fedakar halkımız hizmetin her zaman en iyisine ve güzeline layık.” diye konuştu.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.