ILICA İDMANOCAĞI BELEDİYE SPOR’A MORAL ZİYARETİ

Erzurum 1.Amatör Ligi B Grubunda mücadele veren ve 1964 yılında kurulan Erzurum’un en eski spor kulüpleri arasında gösterilen Ilıca İdman Ocağı Spor Kulübü 2018-2019 futbol sezonunda adından sıkça söz ettirecek gibi görünüyor. Tecrübeli yönetimi ve transferleri ile iddiasını sürdüren kulübe ziyaret gerçekleştiren Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Orhan Tavlı Stadyumu’nda yöneticiler ve futbolcularla bir araya geldi. Futbolcular ile tek tek sohbet eden Başkan Orhan, yeni sezonda şampiyonluk sözü aldı. Kulübün tüm maddi ve manevi ihtiyaçlarının karşılanması noktasında söz veren Başkan Orhan, “Ilıca İdman Ocağı Sporumuzun yöneticileri, teknik heyeti ve oyuncularıyla bir araya geldik. Önümüzdeki sezon takımımızın hak ettiği yerde olabilmesi için elimizden geleni yapacağız. Kendilerinden şampiyonluk sözü aldık. İnşallah Aziziyelileri sevindirecek güzel futbol izleme imkânı bulacağız” diye konuştu.