BAŞKAN ORHAN EV TOPLANTILARINDA

24 Haziran Milletvekililği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde gezmedik ssokak esnaf bırakmayan Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, seçim sonrasında da vatandaşlarla istişarelerini sürdürüyor. Belediye hizmetlerinde istişarenin önemini her fırsatta dile getiren Başkan Orhan dün akşamda Dadaşkent'te Emrullah Ay'ın evine konuk olarak mahalle sakinleri ile uzun süreli sohbet gerçekleştirdi. Dadaşkent ve Ilıca'da zaman zaman böylesi toplantılarla vatandaşların beklentilerini alacağını söyleyen Başkan Orhan, bu sezon yapılacak çalışmalar hakkında da bilgiler verdi.