AZİZİYE'DE İSTİŞARE KÜLTÜRÜ HAKİM

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ile birlikte Ilıcalılarla buluştu.

Ilıca Ömer Nasuhi Bilmen Camii’nde kılınan teravih namazının ardından buradaki vatandaşlarla bir araya gelen başkanlar, talepleri dinleyip istişarelerde bulundular.

Yaklaşık yarım saat süren istişare ve değerlendirme toplantısının ardından başkanlar, hizmete yeni giren AK Parti Aziziye Ilıca Mahalle Başkanlığı’na geçerek partililerle bir araya geldiler.

Parti binasında bir konuşma yapan Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Aziziye için her zamana hizmetin en iyisini yapmayı düşündüklerini ve çalışmalarını bu doğrultuda yürüttüklerini ettiklerini söyledi.

Büyükşehir Belediyesi ile birlikte uyumlu bir çalışma sergilediklerine değinen Başkan Orhan, aynı davanın neferleri olarak sorumluluk bölgelerinde her zaman vatandaş odaklı hizmetler ürettiklerini belirtti.

Aziziye’nin 3 merkez ilçeden biri olduğunu ve kendileri açısından nadide bir yerleşim yer olduğunu ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen,” Vatandaşlarımız bizden ne istiyorsa, bizler onu yerine getirmekle mükellefiz. Halkımızın yaşam kalitesini yükseltmek adına şehrimizde önemli hizmetler yürütüyoruz. Aziziye’de de Belediye Başkanımız Muhammed Bey ile istişare içerisinde verimli bir çalışma gerçekleştiriyoruz. İnşallah yaşam bölgelerimizi hak ettiği noktaya ulaştırma gayretindeyiz” diye konuştu.

Ziyaret programı, partililerin önerileri dinlenip, sorularının yanıtlanmasının ardından son buldu.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.