BAŞKAN ORHAN. TÜRKİYE'NİN AK PARTİ İLE YÜKSELİŞİNE HEP BİRLİKTE ŞAHİT OLUYORUZ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti Aziziye Teşkilatı’nın düzenlediği AK Parti Aziziye Ilıca Mahalle Başkanlığı yönetim kurulu toplantısına katıldı. Akşam saatlerinde mahalle başkanlık binasında partililerle bir araya gelen Başkan Orhan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, AK Parti 6. Kongresi’nde açıkladığı AK Parti Seçim Manifestosu’na değindi.

Türkiye’nin AK Parti hükümetleriyle 16 yılda şahlandığına dikkat çeken Başkan Orhan,” Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, seçim manifestomuzu İstanbul’dan açıkladılar. Geçmişe baktığımızda AK Parti bütün seçim beyannamelerinde Türkiye’nin bir adım daha ileri gitmesiyle ilgili çok ciddi çalışmalar yaptığını gözlemleyeceğiz. 2002 yılında başlayan yükseliş kendini; adalette, ekonomide, eğitimde, bilimde, sanayide, sağlıkta ve birçok alanda gösterdi. Milletine hizmeti şiar edinmiş ve adeta bir adanmışlık gösteren Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan davamızı bu aziz millete hizmet olarak addetmiştir” diye konuştu.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.