BAŞKAN ORHAN'DAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Orhan mesajında şu görüşlere yer verdi: ”Aziz Milletimiz; vatanın dört bir yanının işgal edildiği ve yok olmanın eşiğine geldiğimiz bir noktada, tüm imkânlarını seferber ederek işgallere ve bölünmeye karşı dimdik durmuş, bugün de olduğu gibi dünyaya varlığını Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni (TBBM) kurarak kanıtlamıştır”

Başkan Orhan:” Yüce Türk Milleti Cumhuriyetin kurulmasında gösterdiği azim ve gayretin örneklerini günümüzde de aynı inanç ve azimle sergilemektedir. 15 Temmuz günü Aziz Milletimizin her evladı Ulubatlı Hasan, Sütçü İmam ve Nene Hatun olmuş, bir an bile tereddüt etmeden sokaklara inerek alçak Fetullahçı Terör Örgütü'nün hain darbe girişimine karşı göğsünü siper etmiştir. Milletimiz, 15 Temmuz 2016 tarihinde hainlere karşı verdiği demokrasi mücadelesi ve kazandığı zaferle, 23 Nisan 1920 ruhunu ilelebet koruduğunu ve kıyamete kadar da koruyacağını en açık şekilde ortaya koymuştur.” şeklinde konuştu.

Başkan Orhan ayrıca: “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın donanımlı, milli ve manevi değerlerine bağlı olarak yetişmeleri en büyük önceliklerimiz arasında yer almalıdır. Hedefimiz: ecdadımızın canları pahasına bizler için inşa ettiği bu müreffeh günleri, çok çalışıp evlatlarımız için daha büyük, daha güçlü, daha zengin ve daha istikrarlı Türkiye hedefine sağlam adımlarla ulaştırmak olmalıdır” dedi.

Başkan Orhan sözlerini şöyle tamamladı:” Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizdeki ve dünyadaki tüm çocukların bayramını kutluyorum. Başta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları olmak üzere Gazi Meclisimizin kahraman üyelerini, 15 Temmuz’da darbeciler karşısında korkusuzca duran 250 şehidimizi saygı, rahmet ve minnetle yâd ediyor, hayatta olan gazilerimize de hayırlı ömürler diliyorum”.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.