BAŞKAN ORHAN ERZURUM TİCARET BORSASI'NI ZİYARET ETTİ

Erzurum Ticaret Borsası (ETB) Başkanlığına seçilen Hakan Oral ve yönetimine ziyaretler sürüyor. ,

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan beraberinde Aziziye Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Akarsu, Hüseyin Bekmez ve Mustafa Kahveci, geçtiğimiz günlerde yapılan Erzurum Ticaret Borsası seçimleri sonrası göreve gelen Hakan Oral ve yönetimini ziyaret ettiler.

Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Başkan Orhan, Erzurum Ticaret Borsası’nın şehrin hayat kaynaklarından olan nadide kurumlar arasında yerini aldığını ve böylesine güzide bir kurumun emin ellerde olduğunu söyledi. Başkan Orhan:” İnanıyoruz ki; Hakan bey ticaretteki tecrübe ve bilgisini borsa yönetimine aktaracak ve Erzurum ticaretine bu doğrultuda yön verecektir. Kendisini ve ekibini tebrik ediyor, hayırlı hizmetler üretmelerini diliyorum” diye konuştu.

ETB Başkanı Hakan Oral, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, Erzurum için önemli projelerinin olduğunu ve yönetime bu projeleri hayata geçirmek için geldiklerini söyledi. Oral, Erzurum’a hizmet etmenin aynı zamanda Türkiye’ye hizmet olduğunu belirtti.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.