AK PARTİ AZİZİYE İLÇE KADIN KOLLARI 5. OLAĞAN KONGRESİ GERÇEKLEŞTİ

AK Parti Aziziye İlçe Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi Aziziye Belediyesi Nikah Salonu'nda gerçekleşti.

Aziziyeli kadınların yoğun ilgi gösterdiği kongreye AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, AK Parti Erzurum Milletvekilleri Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Zehra Taşkesenlioğlu, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanvekili Hüseyin Koçan, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ensar Coşkun ve çok sayıda partili katıldı.

Yaklaşık 2 saat süren kongrede sonucunda eski başkan Mualla Turan Saykal görevi Ayşe Aydın'a devretti.

Birlikte çektirilen hatıra fotoğrafının ardından program son buldu.