BAŞKAN ORHAN'DAN ÇOCUKLARA FUTBOL TOPU JESTİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan makamında ilçede yaşayan çocukları ağırladı.

Esnaf ve vatandaş ziyaretleri sırasında mahalle arasında oyun oynayan 3 çocuk, Başkan Orhan'ın yanına gelerek halı saha ve futbol topu istediler.

Başkan Orhan'da bunun üzerine çocukları belediyeye davet ederek toplarını hediye etti ve halı saha için de ilereyen günlerde çalışma yapacaklarının bilgisini verdi.

Aziziye Belediyesi'nin Dadaşkent'deki hizmet binasında gerçekleşen ziyaret, çocukların Başkan Orhan ile hatıra fotoğraf çekilmelerinin ardından son buldu.