BAŞKAN ORHAN, AK PARTİ KADIN KOLLARI BAŞKANI AV. AYŞE DENİZ ÇELİK'İ ZİYARET ETTİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ensar Coşkun ile birlikte AK Parti Erzururm Kadın Kolları Başkanı Avukat Ayşe Deniz Çelik'i ziyaret etti. İl başkanlığı binasında gerçekleşen ziyarettin gündemi bayanlara yönelike yapılabilecek çalışmalar oldu.

Kadınların Türk demokrasisinin en önemli mihenk taşlarından biri olduğunu kaydeden Başkan Orhan, bayanların hayatın hen alanında aktif olmaları gerektiğine dikkat çekti.

Karşılıklı iyi dileklerin iletilmesinin ardından ziyaret son  buldu.