BAŞKAN ORHAN, MUHARİP GAZİLER DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, sosyal sorumluluk projeleriyle ilgili hassasiyetini sürdürüyor.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Erzurum Şubesi'ni ziyaret eden Başkan Orhan dernek yöneticileriyle bir araya geldi. Başkan Orhan' a ziyaret sırasında Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet Akarsu da eşlik etti.

Tarihin her döneminde kahraman gazilerimizin ülkeleri için üzerlerine düşen her şeyi yaptıklarını söyleyen Başkan Orhan," Şehitlerimiz, gazilerimiz ve onların kıymetli aileleriyle bir araya gelmek, isteklerini ve arzularını dinlemek bizim hassasiyetlerimizin başında geliyor. Bu anlamda gazilerimize minnet borçuluyuz, her zaman onlarla birlike olduğumuzu hissettirmek istiyoruz. İlçemizde yaşan ailelerimizin de hep yanındayız" diye konuştu. 

Muarip Gaziler Derneği Erzurum Şube Başkanı Salip Mes, Başkan Orhan'a gaziler ve ailelerine karşı olan hassasiyetleri ve ayrıca derneklerine yapılan ziyaret için teşekkür etti.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.