BAŞKAN ORHAN İSTİŞARE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçede sakinlerine istişare ziyaretlerini sürdürüyor.

İlçenin dört bir yanını gezen Başkan Orhan, gezileri sırasında karşılaştığı vatandaşlarla sohbet ederek talep ve düşüncelerini dinliyor.

Sık sık esnaflarla da bir araya gelen Başkan Orhan, esnafların toplumun aynası olduğunu ve istişare sünnetinin en önemli değerlerden olduğunu bildirdi.

Hedeflerinin sorumluluk alanı olan 72 mahallede sıkılmadık el bırakmamak olduğunu ifade eden Başkan Orhan, aldıkları kararlarda vatandaşlarla yaptıkları istişare toplantılarının en önemli belirliyici olduğunu söyledi.